Új Valve ajánlat a Steam Deckre! Az eredeti modell most olcsóbb, mint valaha

A 64 GB-os és a 512 GB-os Steam Deck LCD modellek szeptember 26-án, 19:00 óráig kaphatók kedvezményesen.

 

A Valve most akciósan kínálja az eredeti Steam Decket, így most jobb áron vásárolhatjuk meg, bár a kedvezmény nem minden modellre vonatkozik.

Több mint két éve a Steam Deck az egyik legvonzóbb lehetőségnek számít a PC-s játék laptopok világába való belépéshez, elsősorban azért, mert árai megfizethetők, és a játékteljesítménye meglehetősen stabil a prémiumabb modellekhez, például az ASUS Rog Ally vagy a Lenovo Legion Go-hoz képest. Ezen túlmenően a Valve-nak tehetséges mérnökökből és fejlesztőkből álló csapata van, akik a szoftver optimalizálásáért felelnek, ami jelentős hozzáadott értéket nyújt.

Éppen ezért fontos, hogy a Steam Deck akcióban kapható, hiszen több ezer felhasználó vár egy ilyen lehetőségre, hogy kedvezményesen juthasson hozzá a készülékekhez. Ezúttal a Valve által alkalmazott kedvezmény csak a Steam Deck LCD-re vonatkozik, kifejezetten a 64 GB-os és 512 GB-os verziókra, ahogy azt a hivatalos weboldalon is láthatjuk. Ahogy az alábbi képen látható: „a 64 GB-os és 512 GB-os Steam Deck LCD modellek szeptember 26-án, 19:00 óráig akciós áron kaphatók.”

 

Akcióban a Steam Deck LCD

 

Így most egy 64 GB-os Steam Deck LCD-t 313,65 euróért szerezhetünk be a 15%-os kedvezménynek köszönhetően, bár valószínűleg egy MicroSD kártyát is hozzá kell adni a tárhely bővítéséhez. Másrészt a 512 GB-os verziót 38 euróval drágábban, azaz 351,75 euróért vásárolhatjuk meg, amely gyorsabb meghajtóval oldja meg a merevlemez kapacitás problémáját. Ennek ellenére érdemes figyelembe venni egy fontos tényezőt, amelyre a Valve már hónapok óta figyelmeztet.

„A 64 GB-os és 512 GB-os Steam Deck LCD modelleket fokozatosan kivonják a forgalomból. Amint a készletek elfogynak, ezek az egységek már nem lesznek elérhetők” – mondják. A Valve igyekszik kiüríteni a megmaradt készleteket ezekből a modellekből, így csak a Steam Deck OLED és a 256 GB-os LCD verziók maradnak. Valószínűleg még néhány hétig kaphatóak lesznek ezek a készülékek, de bármikor elfogyhatnak. Továbbá érdemes figyelembe venni, hogy ezek az ajánlatok meglehetősen kedvezőek a korábbi hónapok kedvezményeihez képest.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu