A PlayStation Plus Premiumra tart a Sony egyik nagyobb tavalyi exkluzívja?

A PlayStation benelux (holland/belga) oldalán bukkant fel egy érdekes banner, ami arra utal, hogy a PlayStation Plus Premium előfizetők számára októberben egy nagyobb játék érkezhet a játékkínálatba.

 

A PlayStation ezen weboldalán tehát volt egy banner, amit aztán az internet meg is örökített, így mint mindig, ezúttal is hiába jutott ki feltehetőleg figyelmetlenség eredményeképp ez a kép, már mindenki tud róla, hogy a 2023. október 20-án PlayStation 5-re megjelent Marvel’s Spider-Man 2 felbukkanhat a Sony előfizetéses szolgáltatásának felső szintjén. Kizárt, hogy a PlayStation Plus Essentialra a Sony rövid időn belül feltegye Peter Parker és Miles Morales kalandjait, hiszen mégis egy alig 11 hónapja megjelent játékról beszélünk, ami még a PC-re se ruccant át!

Viszont érdemes kiemelni, hogy a PlayStation Plus Premiumról van szó a kép alapján. Így lehetséges, hogy aki a középső szintre, a PlayStation Plus Extrára fizetett elő, kimaradhat a Marvel’s Spider-Man 2-ből, ami az Insomniac Games legújabb remekműve lett. A tavaly év végén egy ransomware támadáson átesett stúdió következő játéka amúgy a szintén PlayStation 5-exkluzív Marvel’s Wolverine lesz, de azt megelőzőleg talán DLC-t fog kapni a PlayStation Plus Premiumra tartó két Pókember…

A ransomware támadás jóvoltából kiszivárgott koncepciós rajzok alapján The Beetle (senkit sem nevezünk magyar nevén) lehet a következő rosszfiú (rosszlány…?) a történetben, és a játék fájljaiban is állítólag történt erre való utalás. Voltak bennük referenciák Janice-re, illetve egy küldetéslistára, amiben az XP-jutalmak is meg lettek említve a teljesített küldetések után. Janice Lincoln, Tombstone lánya lesz az, aki átalakul az antagonistává, ha a Pókember-univerzum történéseit nézzük. Janice tisztelte apja bűnözői tevékenységét, és ez adhatta neki az ihletet…

A Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation Plus Premiumra való feljutása még nem hivatalos! A szeptemberi PlayStation Plus Extra/PlayStation Plus Premium kínálatot már közölte a Sony (és mi is megírtuk), úgyhogy októberben lehet erről szó.

Forrás: TwistedVoxel

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)