PlayStation Plus: ez a tartalmas és hangulatos RPG most elérhető a szolgáltatáson!

A PlayStation Plus egyik ingyenes játéka egy 70 órás, szórakoztató RPG, gördülékeny harcokkal…

 

 

Előfizettél a PlayStation Plus-ra? Éppen két játék között vagy? Ha most igennel válaszoltál mindkét kérdésre, és az Extra vagy Premium szint tagja vagy, akkor engedd meg, hogy bemutassak neked egy játékot!

Ha egy hosszú és tartalmas akció-RPG-re vágysz, akkor a Bandai Namco Studios Tales of Arise című játéka éppen neked készült. Nehogy eltántorítson az a tény, hogy ez a 17. játék a „Tales of…” sorozatban! Szeretnélek biztosítani arról, hogy ezt akár belépőként is kezelheted. Nincs szükséged semmilyen előzetes tudásra ahhoz, hogy élvezd, amit kínál.

Kezdjük a Metacritic pontszámával. A Tales of Arise 87 ponttal büszkélkedhet, tehát nem kell csak az én szavamra hagyatkoznod. A kritikusok többsége – közöttük mi is, íme – elég nagy elismeréssel szólt a játékról.

A Gfinity dicsérte a „hihetetlen utazást”, amit kínál, és tökéletes 10-esre értékelte a játékot, míg a GamingTrend a „szórakoztató és gördülékeny” harcot és a „bájos” karaktereket emelte ki.

„300 éven át Rena uralkodott Dahna felett, kifosztva a bolygó erőforrásait, és megfosztva az embereket méltóságuktól és szabadságuktól” – olvasható a szinopszisban.

„Történetünk két emberrel kezdődik, akik különböző világokon születtek, és mindketten változtatni akarnak a sorsukon, hogy új jövőt teremtsenek. A változatos karakterekkel, az intuitív és kifizetődő harcrendszerrel, valamint egy lebilincselő történettel egy buja világban, amelyért érdemes harcolni, a Tales of Arise első osztályú JRPG-élményt nyújt.”

A Tales of Arise-ban minden megvan, amit egy RPG-től elvárhatsz.

Lenyűgöző világ fejlődő környezettel, emlékezetes karakterek, izgalmas harc új boost támadásokkal… mit ne lehetne szeretni ezen? Ó, és említettem már, hogy van egy grafikai shader is, így a játékot lenyűgöző anime/akvarell stílusban is játszhatod?!

A játék jelenleg elérhető a PlayStation Plus Extra és Premium szintjén – menj és próbáld ki, ha felkeltette az érdeklődésed!

Forrás: Metacritic, Gfinity, GamingTrend

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."