Dragon’s Dogma II: DLC-bejelentés a Tokyo Game Show-n?

Miután a Dragon’s Dogma első része is kapott végül egy nagyobb tartami bővítést (Dark Arisen), teljesen logikusnak hangzik az, hogy a Capcom az RE Engine-re áthozott franchise új részét is ki fogja még bővíteni az alapjáték megjelenése után.

 

A 4chanen bukkant fel, hogy a Capcom szeptember 24-ére időzítette a Dragon’s Dogma II Expansion Pass trailer videóját, így ha minden igaz, akkor a hivatalos információkat egy hét múlva közölheti a japán kiadó a játékról. Itt érdemes visszaemlékezni egy kicsivel régebbi pletykára, ugyanis március végén (!) már volt szó arról, hogy az Expansion Pass milyen tartalmakkal rendelkezhet.

A DLC neve Dragon Princess (Sárkányhercegnő) lehet, és méretileg lényegesen nagyobb lehet a Dark Arisennél, de eközben az nem tervezi, hogy megváltoztatja az alapjáték tartalmát. Az új terület egy Galacyia nevű ország mocsara és tundrája lesz, amely az európai északi országokon alapul. Ez körülbelül akkora lesz mint a játék fő térképe (Battahl és Venworth), és Vernworth keleti részén lesz megközelíthető néhány ponton. A DLC története egy másik, női Arisenről szól, akit egy másik sárkány választott ki. A fő történet csak a fő játék után érhető el, de a régió a játék bármelyik pontján elérhető lesz.

A DLC-ért kb. 30 dollárt (12 ezer forintot) kérhet el a Capcom, és ez lesz a Capcom eddigi legnagyobb ilyen DLC-je, amin állítólag a japán cég az alapjáték fejlesztésével párhuzamosan dolgozott. Lesz benne kb. 10 új nagy szörny és kb. 35 új ellenségtípus. A szivárogtató egy óriási hótrollról, egy óriási medvéről, egy mérgezett wyvernről és cerberusról beszélt. Akkor még arról volt szó, hogy a Dragon’s Dogma II DLC-je novemberben jelenhet meg, de nem kizárt, hogy ezt a Capcom nem fogja tartani, így nem lenne nagy meglepetés, ha csak 2025 elején bukkanna csak fel PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re…

Viszont ki kell emelnünk, hogy mindez nem hivatalos!

Forrás: Reddit,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.