Caravan SandWitch: fél úton a Death Stranding és A Short Hike közt? Igen! [VIDEO]

A Plane Toast és a Dear Villagers nem egy megszokott élményt kínál, de épp ezért lehet érdekes a Steamen megjelent Caravan SandWitch (ami nem a szendvics szó elírása akar lenni…).

 

A Caravan SandWitch játékban egy Sci-Fi Provence-szerű világot járhatunk be, amelyet az eltűnt húgunkon keresztül egy rejtély hajt, amely minden egyes lépésünkkel kibontakozik. Lépjünk kapcsolatba a Cigalón élő közösségekkel, segítsük őket a feladataikban, és ismerjünk meg új embereket az út során. Szánjunk időt a világ felfedezésére akár a furgonban, akár gyalogosan. Az élet egyszerű: nincs harc, nincs halál, nincs időzítő, csak mi, a furgon és a világ.

A furgonnal és egy sor alapvető szerszámmal felszerelkezve indulunk útnak az elveszett rokon megtalálása érdekében. Fejlesszük a furgont a kalandok és felfedezések során, hogy új átjárókat és romokat nyissunk meg. Az alattomos terepen való navigálástól az ősi romok felfedezéséig minden egyes lépés közelebb visz ahhoz, hogy kiderítsük az igazságot az eltűnt lányrokon mögött. A zöld bolygóból az emberi tevékenységek és a túlhasználat miatt sivatagos bolygóvá vált; fedezzük fel Cigalón az emberek és a lakosság hatását az út során. Találkozzunk a Reinetókkal, egy régi őslakos fajjal, a bolygó kizsákmányolása után hátrahagyott robotokkal, az emberekkel, akik maradtak, miután mindenki egy másik bolygóra távozott, és a titokzatos homokboszorkánnyal. Mindannyian békésen élnek Cigalóban, és segítik egymást ebben a barátságtalan környezetben.

Ahogy az út során megismerkedünk a különböző karakterekkel, megértjük, hogy a közösség az otthonunk. Segítsünk mindenkinek, és járuljunk hozzá az építményhez, lehetővé téve, hogy mindenki harmóniában élhessen egy olyan környezetben, amely a túlzott kizsákmányolás miatt minden civilizáció számára ellenséges. A Plane Toast hatalmas hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan játékot hozzon létre, amelyben mindenki úgy érezheti, hogy benne van, és amely egy olyan világról alkotott elképzelésüket képviseli, ahol a közösségek segítik egymást, hogy leküzdjék világunk környezeti következményeit. A Caravan SandWitch inkluzív forgatókönyvvel íródott, amely egy valódi közösséget képvisel az emberekkel és a képviseletével. Hozzáférhetőségi lehetőségek is rendelkezésre állnak.

A Caravan SandWitch szeptember 12-én jelent meg, és 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg 19-éig, így 25 helyett 22,5 euró (9 ezer forintért megvásárolható.

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)