Kalózkodásra adja a fejét a Like A Dragon?

A pletykák szerint a SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio franchise-a egy érdekes fordulatot vehet a közeljövőben, és erről talán már a Tokyo Game Show során hallhatunk…

 

A ResetEra fórumon a lolilolailo nevű felhasználó, aki korábban a SEGA játékai kapcsán szivárogtatott pár alkalommal, azt írta, hogy a korábban Yakuza néven futó Like A Dragon franchise következő része valamilyen formában a kalózokhoz fog kapcsolódni. Egy kínai fórumon, az A9VG-n úgy gondolják, hogy a Ninja Gaidenről van szó (és az nem a SEGA IP-je, hanem a Koei Tecmóé), de nem kizárt, hogy tévednek. Az onnan származó szivárgások csak a PlayStationhöz kapcsolódnak, de mivel mostanában a franchise multiplatofmmá vált, valószínűleg a Like A Dragon kalózokra építő epizódja az Xboxon és a PC-n is végül felbukkan majd.

Az viszont érdekesség, hogy az A9VG szerint nem hogy a bejelentésre nem kell várni sokat, hanem a megjelenésre sem, ugyanis úgy gondolják, hogy a még nem ismert nevű Like A Dragon epizód (ez biztosan ott lesz a játék címében) már februárban meg is fog jelenni! Ebből arra következtetnénk, hogy ez egy Like A Dragon spin-off lehet. Elvégre tavaly ősszel is volt egy (Like A Dragon Gaiden: A Man Who Erased His Name), és az a Yakuza (7): Like A Dragon spin-offja volt, így ha valóban készül egy kalózos tematikájú epizód, az a Like A Dragon: Infinite Wealth, avagy a Yakuza 8 spin-offjaként állná meg a helyét.

Ha a SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio tényleg ilyesmin dolgozik, akkor logikus menetrendet járhat be vele a két cég. Először jöhet a bejelentés a Tokyo Game Show során, tehát most ősszel lehullhat a játékról a lepel, majd állítólag februárban jelenhet meg, és akkor tippelnénk a célplatformokra (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One).

De mindez még nem hivatalos!

Forrás: ResetEra

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)