Trust: vámpír FPS a Forgive Me Father fejlesztőitől! [VIDEO]

A Byte Barrel is beállt a sorba, így ők is azt az engine-t használják a fejlesztéshez, amit sokan mások, ugyanis a Forgive Me Father kapcsán ismerhető stúdió is az Unreal Engine 5-öt választotta.

 

A Trust egy belső nézetes lövöldözős játék immerzív szimulátor (pl. BioShock) elemekkel, ahol egy évszázadok óta tartó álmából felébredtvámpírt irányíthatunk. Az egykor hatalmas, most kimerült és gyenge vámpírnak meg kell találnia a túlélés módját egy olyan világban, ahol a vadászból üldözött lett. A világ, amit ismertünk, már régen elmúlt. Az igazság felfedezése a vámpírvérben rejlő hatalmas hatalomról megváltoztatta az emberiség és az éjszaka teremtményei közötti háború menetét. Sajnos a mi fajtánk nem a győztes oldalon áll. A vámpírszívekből származó vérreaktorok és akkumulátorok egész városok áramát kezdték el termelni, autók vagy hétköznapi tárgyak, valamint halálos fegyverek meghajtását. A fajtánk sorsa a mi kezünkben van. Ki lesz az utolsó, aki talpon marad ebben az egyenlőtlen küzdelemben két, a vér megszállottjainak tartott faj között?

A hatalom visszaszerzéséhez vezető úton választhatunk, hogy nyíltan harcba szállunk az emberekkel az ő technológiájukat és fegyvereiket használva, vagy hű maradunk vámpír képességeinkhez, így észrevétlenül érhetjük el céljainkat. A világ legértékesebb anyagára lesz szükségünk a működéshez. Vadásszunk, hogy vért szerezzünk, és csillapítsuk végtelen éhségünket. Lépjünk be egy olyan világba, amely egyenesen egy képregényből származik, ahol vámpírként helyreállítjuk a természetes rendet. Merüljünk el a kézzel rajzolt, 90-es évek stílusú, részletekben és rejtélyekben gazdag díszletek között. Tapasztaljuk meg a képregény esztétikáját, amely egyedi hangulatot teremt, és fokozza az elmerülést egy titkokkal és feltérképezetlen lehetőségekkel teli világban.

Maradjunk az árnyékban a lopakodásra és a ravaszságra támaszkodva, vagy vessük bele magunkat a csata hevébe. Használjuk ki a környezetet a világban szétszórt számos interaktív tárgy segítségével. Minden kör más élményt nyújt, így mindenki megtalálhatja a saját játékstílusát. Az éjszakai ragadozóként ismert vámpírok nem igazán kedvelik a nappali fényt, amely pillanatok alatt hamuvá változtathatja őket. A nehéz helyzet, amelyben találják magukat, azonban nemcsak éjszaka, hanem nappal is cselekvést igényel. A napszaktól függően minden egyes pályán más-más célt kell elérni.

A Trust jelenleg csak PC-re (Steam) van bejelentve. Megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)