Az új Hisense okostévék VIDAA platformján is elérhetővé vált Max

TECH HÍREK – A VIDAA, a vezető okostévé platform ma bejelentette a Warner Bros. Discovery’s Max-szal kötött partnerségét, amelynek köszönhetően a felhasználók hozzáférhetnek többek között az HBO, Warner Bros., Adult Swim, ID és a DC Universe filmek, sorozatok és dokumentumfilmek széles kínálatához. A Max a mai naptól válik elérhetővé a VIDAA Smart TV-ken az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és Európában.

 

A Max az első számú streaming platformja az olyan HBO Originals és Warner Bros alkotásoknak, mint a Sárkányok háza, A Fehér Lótusz, a Godzilla x Kong és a Furiosa: Történet a Mad Maxből, valamint az olyan kedvelt klasszikusoknak, mint például a Jóbarátok és több olyan sokak által várt, hamarosan érkező HBO Originals filmeknek, mint a Pingvin (szeptember 19.) és a Dűne: Prófécia (november).

A VIDAA egy olyan gyorsan fejlődő okos TV operációs rendszer, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak a különböző streaming szolgáltatásokhoz, élő TV-hez és alkalmazásokhoz egyetlen, könnyen használható platformon keresztül. A zökkenőmentes integrációra tervezett VIDAA nyílt ökoszisztémája támogatja mind a globális, mind a helyi tartalomszolgáltatókat, így biztosítva, hogy a felhasználók könnyen megtalálják és élvezzék az általuk kedvelt tartalmakat. A VIDAA-n elérhetővé vált Max segítségével a felhasználók továbbfejlesztett szórakozási élményre számíthatnak, és a világ legjobb tartalmaihoz közvetlenül a tévéjükön keresztül férhetnek hozzá.

Nagy örömmel üdvözöljük Maxot a VIDAA családban” – mondta Guy Edri, a VIDAA vezérigazgatója. „Küldetésünk, hogy a lehető legjobb szórakozási lehetőségeket nyújtsuk felhasználóinknak, és a Max felvétele a platformunkra ennek az elkötelezettségnek a bizonyítéka. A Max változatos és kiváló minőségű tartalomkínálatával tökéletesen illeszkedik a VIDAA-hoz, és biztosak vagyunk benne, hogy felhasználóink értékelni fogják a partnerség által nyújtott kibővített lehetőségeket. A Max alkalmazás elindítása jelentős mérföldkövet jelent az otthoni szórakozás élményének fokozására irányuló utunkon.”

Forrás: Hisense

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.