A SkyShowtime új, exkluzív sorozatok, filmek és eredeti alkotások érkezését jelentette be

MOZI HÍREK – A SkyShowtime új és exkluzív alkotások érkezését jelentette be, amelyek idén és jövőre jelennek meg a streamingplatform kínálatában. A Paramount, az NBCUniversal és a Sky Studios legjobb szórakoztató műsorait kínáló SkyShowtime a hollywoodi sikerfilmek és a saját gyártású alkotások otthonaként vált közismertté: több mint 20 európai piacon kínál gondosan összeállított szolgáltatást előfizetői számára.

Az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan által jegyzett sorozatok egyre bővülő gyűjteményét illetően a SkyShowtime megerősítette, hogy a Yellowstone-eposz következő fejezete a The Madison című sorozat lesz a Yellowstone-univerzumban, főszerepben a háromszoros Oscar®-jelölt, Golden Globe®-díjas és Emmy®-jelölt Michelle Pfeifferrel. A nagy sikerű előzménytörténet, az 1923, amelynek második évadában Harrison Ford és Helen Mirren játsszák a főszerepet, szintén elérhető lesz az előfizetők számára. A sorozatban a Dutton család olyan új kihívásokkal néz szembe a 20. század elején, mint a növekvő nyugati terjeszkedés, a szesztilalom és a nagy gazdasági világválság. Emellett a nézők nemsokára láthatják a Yellowstone 150 című új dokumentumfilmet is, amelyben Kevin Costner bejárja a Yellowstone Nemzeti Parkot, és bemutatja azokat az eseményeket, amelyek a park természetvédelmi területté való nyilvánításához vezettek.

Egy másik nagy kedvenc is felbukkan a kínálatban, a Yellowjackets (3. évad. A sorozat egy tehetséges középiskolai lányokból álló focicsapatról szól, akik túlélnek egy repülőgép-szerencsétlenséget a kanadai vadon mélyén. A Star Trek: Strange New Worlds szintén visszatér a 3. évaddal. A sorozat azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót.

A SkyShowtime platformjára érkező exkluzív sorozatok közé tartozik a The Agency (Az ügynökség), egy 10 részes politikai thriller, amelynek főszereplője a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender, vezető producere pedig George Clooney. A Le Bureau des Legendes (A legendák hivatala) című nagy sikerű francia drámán alapuló sorozat Martian, egy titkos CIA-ügynök történetét követi nyomon, aki azt a parancsot kapta, hogy adja fel a titkos életét, és térjen vissza londoni állomására. Ám amikor hátrahagyott szerelme újra feltűnik, érzelmeik újra fellángolnak. Karrierje, valódi identitása, küldetése és szíve vágyai között nagy csata dúl, a nemzetközi cselszövés és kémkedés halálos játszmájába hajszolva mindkettőjüket. A sorozatban olyan színészek szerepelnek, mint Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro és Katherine Waterston.

A SkyShowtime újdonságai között megtalálható a Lockerbie: A Search for Truth, című ötrészes minisorozat, amely az 1988-as Lockerbie-katasztrófa mélyére ás. A tragédiában 259 utas vesztette életét a személyzettel együtt, amikor a Pan Am 103-as járata 38 perccel a felszállás után felrobbant Lockerbie felett, és további 11 lakos akkor halt meg, amikor a repülőgép a csendes skót kisvárosra zuhant. A katasztrófát követően és lánya, Flora halála után dr. Jim Swire szakértőt (Colin Firth) jelölik ki, hogy legyen az egyesült királyságbeli áldozatok családjainak szóvivője, akik a tények feltárását és igazságszolgáltatást követelnek. Jim embert próbáló utazásra indul kontinenseken és megosztott politikai csatamezőkön át, amely nemcsak a lelki stabilitását, a családját és az életét veszélyezteti, de teljes mértékben aláássa az igazságszolgáltatásba vetett hitét is.

A SkyShowtime továbbra is elkötelezett a helyi programkínálat bővítése iránt, ezért folyamatosan finanszíroz saját gyártású filmeket és sorozatokat, illetve törekszik a helyi alkotások beszerzésére. Egy spanyol sorozat, A Recipe for Murder a saját gyártású alkotások gyűjteményének legújabb tagja. A neves dokumentumfilmes, Jose Gomez ötrészes sorozata a kolumbiai sebész, Edwin Arrieta erőszakos haláláról szól, amely egy nyugodt thaiföldi szigeten történt, és elkövetője a YouTube-videóiról is ismert, 29 éves feltörekvő szakács, Daniel Sancho. A dokumentumfilm a SkyShowtime-on megjelent helyi alkotások gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan produkciók szerepelnek, mint a Mamen Mayo, a Schmeichel, Langer és a Śleboda.

A SkyShowtime bejelentette a Happy Face című alkotás érkezését is, amelyet Melissa Moore igaz története, az iHeartPodcasts and Moore nagy sikerű podcastje, a Happy Face, valamint a Shattered Silence című önéletrajzi könyv ihletett. A sorozatban az Emmy-díjra és kétszeres Golden Globe-díjra jelölt Dennis Quaid alakítja a címszereplőt, a „Happy Face” néven elhíresült sorozatgyilkost, aki mosolygós arcokat rajzolt a helyszíni bizonyítékokra, hogy bűneivel kérkedjen.

A SkyShowtime lenyűgöző és exkluzív sorozatokat tartalmazó hatalmas portfóliója továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget kínál az előfizetőknek – ilyen például a Fight Night: The Million Dollar Heist, amelynek főszereplői Kevin Hart, Samuel L. Jackson, Taraji P. Henson, Don Cheadle és Terrence Howard. Az iHeart valódi bűnesetekkel foglalkozó, népszerű podcastja alapján készült sorozat témája az a hírhedt történet, amikor egy fegyveres rablás Muhammad Ali 1970-es történelmi visszatérésének éjszakáján nemcsak egyetlen ember életére volt sorsfordító hatással, hanem egész Atlantát „Fekete Mekkává” változtatta. A Dexter: Resurrection is az újdonságok körét bővíti a Golden Globe- és SAG-díjas Michael C. Hall-lal a főszerepben, aki ismét magára ölti Dexter Morgan szerepét. Ő a narrátora a korábban bejelentett Dexter: Original Sin (Dexter: Eredendő bűn) című filmnek is. A szolgáltatás kínálatába hamarosan megérkezik a Teacup, a Hysteria! és a csavaros és dühös történet, a Sweetpea is, Ella Purnell főszereplésével.

A fenti alkotásokon kívül a SkyShowtime számos sikerfilm és a platformon először látható családi műsor megjelenését is bejelentette, ilyen az IF és a Kung Fu Panda 4, továbbá az Abigail, A Quiet Place: Day One, a Back to Black, a Monkey Man és a The Fall Guy.

A SkyShowtime a legkedveltebb reality sorozatokkal is bővíti széleskörű gyűjteményét. Októbertől a következő sorozatok érkeznek a platformra: Below Deck, Catfish: The TV Show, Ex on the Beach, Keeping Up With The Kardashians, Million Dollar Listing (Los Angeles és New York), válogatás a The Real Housewives sorozatból, MTV Cribs, a Teen Mom (Tini mamik) sorozat, a Top Chef és a Vanderpump Rules.

A premierek pontos dátuma később várható.

Kai Finke, a SkyShowtime tartalomért felelős vezetője így nyilatkozott: „A SkyShowtime büszke arra, hogy olyan lenyűgöző történeteknek ad otthont, amelyeket előfizetőink Európa-szerte kedvelnek, legyen az egy ikonikus hollywoodi produkció vagy egy merész saját gyártású alkotás. Kínálatunkat olyan kihagyhatatlan sorozatokkal bővítjük, mint a Lockerbie: A Search for Truth és a The Agency, valamint sok más izgalmas és visszatérő kedvencekkel. Örömmel jelentjük be, hogy a Yellowstone-univerzum is tovább tágul, ezúttal a The Madison sorozattal, illetve a 1923 második évadával. Emellett helyi alkotásaink sorát A Recipe for Murder című izgalmas spanyol bűnügyi dokusorozattal bővítjük, ami jól példázza azon törekvésünket, hogy minden előfizetőinknek első osztályú szórakozást kínáljunk.”

Forrás: SkyShowtime

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.