A Concord rendezője állítólag lemond, miközben a játék visszatérése bizonytalan

Ryan Ellis a múlt héten tájékoztatta a csapatot, hogy többé nem fogja vezetni a játékot. A jelentések szerint a Concord játék rendezője visszalép a szerepéből, mivel a játék jövője még mindig bizonytalan.

 

Ellis a Firewalk Studios csapatának múlt héten jelentette be, hogy többé nem tölti be a játék rendezői szerepét, és inkább egy támogató szerepbe lép vissza – írja a Kotaku, három, az üggyel kapcsolatos forrásra hivatkozva.

A jelentés szerint Ellis érzelmes volt, amikor először beszélt a csapattal a játék megjelenése után, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a projekt nagy kudarc lesz.

„Ryan mélyen hitt ebben a projektben, és abban, hogy összehozza a játékosokat az örömön keresztül, amit a játék nyújt” – mondta egy korábbi fejlesztő a Kotaku-nak. „Függetlenül attól, hogy a fejlesztés során mit lehetett volna másképp csinálni, ő jó ember, és tele van szívvel.”

A Sony a hónap elején bejelentette, hogy leállítják a Concordot, eltávolítják a játékot az értékesítési csatornákból, és visszatérítést kínálnak mindazoknak, akik megvásárolták a játékot, mindössze két héttel a megjelenés után.

A hírek szerint a PS5 és PC játék mindössze 25 000 példányban kelt el mindkét platformon augusztus 23-i megjelenése óta.

„Concord rajongók – figyelemmel kísértük a visszajelzéseiteket a játék PS5-ön és PC-n való megjelenése óta, és szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki csatlakozott az utazáshoz a Northstar fedélzetén” – mondta Ellis akkor.

„Az irántunk tanúsított támogatásotok és a játék köré épült szenvedélyes közösség rengeteget jelentett számunkra. Azonban, bár a játék számos eleme rezonált a játékosokkal, elismerjük, hogy más részek nem úgy sikerültek, ahogyan szerettük volna.”

„Ezért ebben az időben úgy döntöttünk, hogy szeptember 6-án offline állapotba helyezzük a játékot, és megvizsgáljuk a lehetőségeket, beleértve azokat is, amelyek jobban elérik a játékosainkat. Miközben meghatározzuk a legjobb irányt, a Concord értékesítése azonnal megszűnik, és elkezdjük a teljes visszatérítés felajánlását mindazoknak, akik megvásárolták a játékot PS5-re vagy PC-re.”

Jelenleg nem világos, mi lesz a Concord jövője, és az sem ismert, hogy a Firewalk folytatja-e a játék fejlesztését.

A kudarc ellenére az Amazon Prime Video hamarosan megjelenő animációs antológiája, a Secret Level megtartja a Concordon alapuló epizódot, és nem távolítja el a műsorlistáról.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.