Kratos és Atreus visszatérnek PC-re, de nem mindenki boldog – a God of War Ragnarök vegyes fogadtatásban részesül!

Kratos és Atreus legújabb kalandja immár PC-n is elérhető. Miután közel két évig kizárólag PS4-en és PS5-ön volt játszható, a God of War Ragnarök megjelent PC-re, konkrétan az Epic Games Store és a Steam kínálatában. Azonban az egyik fő kritika nem magára a játékra vonatkozik, hanem arra a Sony által megkövetelt feltételre, hogy a Valve áruházban való játékhoz PSN-fiókot kell összekapcsolni.

 

Ez a követelmény jelentős tényező a játékosok értékeléseiben a Steamen, és már ma, a God of War Ragnarök PC-s megjelenésekor is látható, hogy a játék vegyes értékeléseket kapott a Valve platformján. A cikk írásának időpontjában 939 felhasználói véleményt találunk, amelyek 67%-a pozitív. A legtöbb kritika abból ered, hogy a játék kezdetén kötelező a PSN-fiók összekapcsolása.

Egyelőre nem tudni, hogy a közösség további negatív véleményeket fog-e közzétenni, de úgy tűnik, a helyzet nem olyan súlyos, mint amit a Helldivers 2 kapcsán tapasztaltunk. Ezért arra lehet következtetni, hogy idővel az értékelések aránya javulhat, hasonlóan a játékosok számához. A SteamDB adatai szerint a God of War Ragnarök egyidejűleg játszó felhasználóinak csúcspontja jelenleg 22,967, és várhatóan ez a szám pénteken vagy a hétvégén még tovább emelkedhet.

Santa Monica új IP-n dolgozik

Néhány hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a God of War Ragnarök egyik fejlesztője a LinkedIn-fiókján keresztül azt közölte, hogy a Santa Monica Studios egy új IP-n dolgozik. A pletykák szerint Cory Barlog, a God of War (2018) rendezője vezeti ezt a sci-fi, űr témájú projektet, de egyelőre semmi sem került megerősítésre. Ami viszont nagyon valószínű, hogy egy másik projektjük egy újabb God of War videojáték lesz, a legutóbbi álláshirdetések alapján.

Source: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.