Törölték a várva várt horrorjátékot, a fejlesztőcsapatot is szélnek eresztették!

Néhány órája a Dead by Daylight mögött álló cég szomorú híreket erősített meg: a Project T, következő horror játékuk, belső visszafogott fogadtatás miatt törlésre került. Ekkor még nem volt világos, hogy ez a döntés érinti-e majd a csapatokat, akik ezen a multiplayer PvE élményen dolgoztak, de most már az első következmény is megerősítést nyert. Úgy tűnik, hogy a Behaviour Interactive leállította a Midwinter Entertainment működését.

 

A Dead by Daylight fejlesztőjének képviselője a Game Developernek adott üzenetében fejtette ki a döntést: „Tegnap a Behaviour Interactive bejelentette a Project T törlését, valamint a seattle-i Midwinter stúdió bezárását [ez a részlet nem szerepelt az eredeti hivatalos bejelentésben]. Ez a döntés üzleti és termék szempontú gondos kockázatértékelés után született, ami nem kielégítő eredményeket hozott. Ez a szomorú hír semmiképpen sem tükrözi a csapat tehetségét, akik rengeteg energiát fektettek a Project T-be.”

„Minden alkalmazottnak felajánlották, hogy átköltözhetnek kanadai stúdióinkba, mivel nagyra értékeljük szakértelmüket,” folytatta a Behaviour Interactive nyilatkozata. „Ha nem fogadják el az ajánlatot, bőkezű végkielégítési csomagot kapnak. Szeretnénk megköszönni a Project T-ben végzett kemény munkájukat, és minden jót kívánunk nekik a jövőre nézve.”

Az alkalmazottak szerint a Project T 92/100 pontot kapott „szórakozás” és „játszhatóság” terén

Az elmúlt órákban több volt Midwinter Entertainment alkalmazott is megerősítette a stúdió bezárását, és hogy jelenleg munkanélküliek. Ebben a tekintetben a Game Developer is kiemelt egy mostanra törölt bejegyzést egy volt alkalmazottól, aki nem érti a Behaviour Interactive által megosztott okokat a játék törlésére. „Az egyik őrült dolog az, hogy a legutóbbi játékteszt során 92/100 pontot kaptunk szórakozás és játszhatóság terén – és most azt mondják, hogy a játékosok nem szerették a játékot.”

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.