Mikor jut el más konzolokra a Silent Hill 2 Remake? Egy videó ad választ rá! [VIDEO]

A Bloober Team és a Konami játéka PlayStation 5-ön konzolexkluzív lesz, de eddig nem volt hivatalos, hogy mennyi ideig lesz ebben a státuszban…

 

Már hosszú ideje hallottuk, hogy James Sunderland kalandjainak 2024-es elképzelése PlayStation 5-re és PC-re lesz csak valameddig elérhető, de afelett kérdőjel volt, hogy mennyi ideig marad ez: három hónap? Hat? Esetleg tizenkettő? Erre a kérdésre a lent beágyazott videó legvége adott választ, és így ki lehet jelenteni, hogy aki esetleg Xbox Series-en, neadjisten a Nintendo Switch utódján játszaná (a Konaminak is előbb-utóbb le fog esni, ahogy a Square Enixnek is: az exkluzivitás nem éri meg nekik sem!), 2024-ben erre is számítson! (A nagy N hardvere esetében ez érthető, mert az tuti nem az év végén debütál a boltokban; 2025 első, esetleg második negyedéve a nyerő…)

A Silent Hill 2 Remake 2025. október 8-áig „más formátumokon” nem lesz elérhető. Tehát a Sony fizetett a Konaminak, hogy egy évig exkluzvititás legyen a játékra, amiről még nem tudjuk, hogy támogatni fogja-e a PlayStation 5 Pro-t, és ha igen, akkor milyen pluszt kaphatunk a félgenerációs konzolfrissítésen, ami a játék megjelenése után egy hónappal fog csak elljutni a boltokba.

A DualSense kontrolleren a haptikus visszajelzésen keresztül minden ütést érzékelni fogunk, ha közelharci fegyverrel támadunk, az adaptív ravaszok pedig a puska elsütésekor okoz majd ellenállást. A 3D-s hangokat is támogatni fogja, ha headsettel tervezzük játszani a Silent Hill 2 Remake-et. TV-s hangszórókon és analóg/USB sztereo fejhallgatókon is ott lesz erre a lehetőség, így nem muszáj egy Pulse 3D headsetet beszerezni. Ha van 4K-képes kijelzőnk, azon a felbontáson is játszhatjuk, hogy filmszerűbb hatást kapjunk a mélyebb immerzió (elmerülés) és a jobb képminőség mellett. A DualSense fénycsíkja jelzi majd James egészségügyi állapotát (zöld: jól van, piros: ideje gyógyítani magunkat).

A Silent Hill 2 Remake október 8-án jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)