Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii: Majima kalóznak állt! [VIDEO]

Valóban egy kalóz tematikájú játékon dolgozik a Ryu Ga Gotoku Studio, és ezúttal is egy melléktörténetet kapunk (hiszen a játék japán címében ott van a Gaiden szó, ami pont ezt jelenti…).

 

Egy új legenda veszi kezdetét, amikor Majima Goro acélbetétes csizmájába lépünk: egy olyan férfiéba, aki elvesztette az emlékezetét, és kalózként újra feltalálja magát a nyílt tengeren. Vágjunk bele egy túlzó, modern kalózkalandba egy ex-yakuzával, most már kalózkapitánnyal és legénységével, miközben izgalmas harcokba keverednek szárazföldön és tengeren az elveszett emlékek és egy legendás kincs utáni vadászatban. Majima, a hírhedt ex-yakuza hirtelen hajótörést szenved egy távoli csendes-óceáni szigeten. Mivel még a saját nevére sem emlékszik, útnak indul, hogy elveszett emlékei nyomára bukkanjon, egy Noah nevű fiú kíséretében, aki megmentette az életét. Nemsokára belekeverednek egy legendás kincsért folyó konfliktusba, amelyben vérengző bűnözők, modern kori kalózok és más gazemberek vesznek részt.

Állítsunk össze egy egyedülálló legénységet, miközben fejleszthetjük a hajódkat, felfedezzük a nyílt tengert, és az ellenségek ágyútüzében, és váratlan barátságokban és az út során szerzett hatalmas gazdagságokban kovácsoljuk legendánkat. Amikor egy ellenséges kalózhajó a célkeresztbe jut, izgalmas, valós idejű ágyúharc tör ki. Gyorsan manőverezzünk a helyünkre, majd pusztító károkat okozunk, hogy az ellenséges hajó fedélzetére lépjünk, és a legénység és a legénység elleni harcban legyőzhessük a kapitányt. Hódítsuk meg a tengereket, fedezzük fel a rejtett szigeteket és szerezzünk rengeteg zsákmányt mint egy igazi yakuza kalóz! Dinamikusan váltsunk a Mad Dog és a Pirate harci stílusok között, hogy keverjük a támadásokat, és robbanékony kombókat, zsonglőrködéseket és légi leütéseket mutassunk be, amelyek a kreativitást túlzó akcióval jutalmazzák. A Mad Dog stílusban használjuk ki a sebességet, a mozgékonyságot és az érzéket, hogy precíz, mégis erőteljes ütéseket mérjünk, amelyekkel elkábíthatjuk ellenségeinket. A kalóz stílusban, ahol rövid kardokkal és trükkös kalózeszközökkel szerezhetünk komoly zsákmányt. A jellegzetes Mad Dog stílusa mellett, amely a gyorsaságról szól, Majima az új Sea Dog stílusát is használhatja, amelyben kardot és más kalózfelszereléseket használhat. Válasszuk ki a számunkra megfelelő stílust, hogy megrúgjuk, megverük és lecsapjuk az utunkban álló patkányokat.

Miután elvesztette az emlékezetét, Majima, a yakuza világ egykor rettegett legendája kincskeresésre indul. Fél évvel ezelőtt Kiryuval összefogva a Millenium Towerben vívott hatalmas csatát, de most Majima hajójának roncsait egy távoli, ritkán lakott sziget partján mossa partra a víz. Emlékek nélkül összefog Noah-val, a fiatal szigetlakóval, aki megmentette az életét, és elindul az elfeledett múltja nyomainak felkutatására. Ami azonban rájuk vár, az egy puskaporos világ, ahol gazemberek versengenek egy legendás kincsért.

Majima Goro (zárójelben a szinkronhangja: Ugaki Hidenari) az egykori Tojo klán Majima családjának pátriárkája. Egy volt yakuza, akinek nincsenek emlékei, és akit egy távoli szigeten sodort partra a víz. Noah Rich (First Summer Uika) egy helyi fiú a Rich-szigeten. Egy fiatal, aki a külvilágról álmodik, remélve, hogy elhagyhatja ezt a helyet. Jason Rich (: Matsuda Kenji) a Rich-sziget bártulajdonosa és Noah apja. Egy volt kincsvadász, aki annak ellenére, hogy részeges, még mindig igazi tengeri kutya. Fujita Masaru (Akiyama Ryuji) testőr és hajószakács. Egy képzett bérszakács, aki kalózhajók hosszú során járta a tengereket. Shigaki Teruhiko (Aoki Munetaka) az egykori Tojo klán Shigaki családjának pátriárkája. Egy emlékezet nélküli ex-yakuza, akit egy távoli szigeten sodort partra a víz. Rodriguez (Tanida Ayumi) egy Palekana-tanítvány. Egy testes harcos, aki hatalmas kardjával őrzi Nele szigetét, Palekana szent helyét. Mortimer (Daitoh Shunsuke) a Mortimer Armada vezetője. Egy jóképű kalóz, aki karizmatikus személyiség, és aki lelkesedést ébreszt a körülötte lévő csavargókban. Goro Noah kis barátja. Egy imádnivaló kismacska (?), akit Noah a szigeten talált.

A Rich-sziget távoli sziget, ahol az amnéziás Majima partra vetődik. Noah és családja a sziget néhány lakója. Annak ellenére, hogy a halászat a helyi gazdaság fő támasza, a felfedezések korára emlékeztető kalózok megmagyarázhatatlanul sétálgatnak. Madlantis egy titkos sziget, ahol több bűnszervezet él egymás mellett. A sziget egyik barlangjában egy hatalmas tartályhajókból álló flotta köré épült, kiterjedt szórakozó negyed rejtőzik. Itt található a kalózok kolosszeuma, egy csomópont, ahol a kalózok folyamatosan tengeri csatákat vívnak. A Nele-sziget a Palekana, egy régóta Hawaiin élő vallási csoport szent helye. A szigeten a Haku, a Palekana legbuzgóbb hívei élnek. A sziget lényegesen nagyobb mint a Rich-sziget, és megfelelő kikötővel rendelkezik. Hawaii a világ egyik leghíresebb turisztikai célpontja. A Honoluluban található Revolve nevű bár tulajdonosától sokat megtudhatunk Hawaiiról.

Az előrendeléssel Kasuga Ichiban a csapatunk tagja lehet, Nancy pedig tartalékos. Kasuga az Infinite Wealth és a Like A Dragon kosztümjét is megkapja így. Az alapjáték 60 euró (24 ezer forint), a Deluxe verzió pedig 75 (30 ezer forint) lesz. Utóbbiban plusz tartalom a Legendary Pirate Crew pakk (Kiryu Kazuma, Dojima Daigo és más kedvencek a franchise-ból), a Legendary Outfit Pack (a játékhoz tervezett póló Majimának, és pár plusz kosztüm), a Ship Customization Pack (a hajónk, a Goromaru testreszabható lesz), illetve az extra karaoke és CD pakk (karaoke dalok a felfedezés során, plusz a Majima Construction Song dal is a karaoke része lesz).

A Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii február 28-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.