Nintendo Switch 2: valaki 3D-s nyomtatással létrehozta már! [VIDEO]

Bár a Nintendo következő konzolját hivatalosan még nem leplezték le, a nagy szivárgás következtében volt már valaki, aki a tervek alapján lemodellezte és kinyomtatta a Switch 2-t (ez a név természetesen még nem hivatalos).

 

Egy kínai nyelvű videóban láthatjuk, hogy miképp nézhet ki a Nintendo Switch 2, ugyanis a 3D-s nyomtatás kiváló minőségűnek tűnik. A szivárgások alapján gyártotta le az illető a készüléket, ami méretesebb lett, és a kijelző is nagyobb lett a jelenleg kapható Switch mellett. Minden másban viszont abszolút azt a stílust is irányelvet képviseli, amit a Switch már megszoktatott velünk a 2017-es megjelenése óta, úgyhogy a nagy N nem hagyta el a járt utat a járatlanért, bár azért a mágneses csatlakoztatás a Joy-Con kontrollereken eleinte szokatlan, ez nem vitás.

A szivárgás a Redditen bukkant fel egy meg nem határozott Discord szerveren egy kínai felhasználó jóvoltából. Az illető forrása titoktartási szerződés (NDA) alatt van, és feltehetőleg egy gyári munkás osztotta meg a részleteket. A Switch-utód specifikációi is kiszivárogtak, és ezek is többnyire megegyeznek a régebben hallottakkal. 12 GB memória lesz benne, mégpedig LPDDR5X, 7500 MT/s sebességgel, és flash memóriából 256 gigabájtnyit kapunk. A rendszerlapka (SoC = system-on-a-chip) modellnevéből nem sokat tudunk meg, de ha ezek a specifikációk valósak, valószínűleg rövid időn belül többet fogunk hallani a nagy N következő hardveréről.

A pletykák alapján a Nintendo Switch 2 teljesítménye viszonylag közel lesz az Xbox Series S-éhez, de a textúrák jobb minőségűek lehetnek a nagy N következő platformján, ha valóban 12 giga memória lesz az Nvidia DLSS-t és Ray Reconstructiont támogató hardverben. Ennek ellenére a Steam Deck lepipálja majd, hiszen annak processzor még úgy is erősebbnek nevezhető, hogy az sem mai csirke.

A Nintendo Switch utódja még nincsen bejelentve, de erre tényleg röviden időt kell a japán cégnek szánnia, ha 2025 első negyedévében jelenik meg a hardver.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)