Ne fizess, csak játssz: Így próbálhatod ki ingyen az EA Sports FC 25-öt 10 órára!

Még nem tudod, de ingyen játszhatsz 10 órán át az EA Sports FC 25-tel, ha EA Play előfizető vagy. Megmutatjuk, hogyan. Ez a 10 órás kipróbálható verzió elérhető PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon mindenkinek, aki rendelkezik aktív EA Play előfizetéssel (érvényes PC Game Pass vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel is).

 

Kevesebb mint egy hét van hátra, hogy a világ legtöbb játékosa kipróbálhassa az EA Sports FC 25-öt, az Electronic Arts következő nagy focis játékát. Azonban van egy módszer, amiről nem sokan tudnak, és amellyel már most kipróbálhatod az EA Sports új címét több órára, anélkül, hogy elő kellene rendelned a játékot. Íme, hogyan férhetsz hozzá.

Már évek óta lehetőséget biztosít az Electronic Arts arra, hogy a PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC felhasználók ingyenesen kipróbálhassák az EA Sports FC 25-öt 10 órán keresztül. Az egyetlen feltétel, hogy EA Play előfizető legyél, ami havonta 6 euróba vagy évente 40 euróba kerül, bár erre nincs szükséged, ha már előfizetője vagy a PC Game Pass-nak vagy az Xbox Game Pass Ultimate-nek. Bárki, aki rendelkezik ezekkel a szolgáltatásokkal, letöltheti a játékot PC-re.

Az NME médiája részletesen bemutatta, hogyan férhetsz hozzá a teszthez minden platformon. Röviden összefoglalva: PS4-en vagy PS5-ön a játékosoknak összekapcsolniuk kell EA fiókjukat a PlayStation Networkkel, majd a PS Store-ban az opciók közötti három pontra kattintva a „Game Trial” lehetőséget kell választaniuk. Xbox One-on vagy Xbox Series X|S-en a „EA Sports FC 25” termékoldalára kell menni, és a „Game Trial” opciót kell kiválasztani a Standard verzióban. Így letöltheted a játékot, és élvezheted a 10 órás próbaverziót.

PC-n az EA App alkalmazást kell telepíteni a számítógépre, majd rákeresni az EA Sports FC 25-re, és megnyomni a „Letöltés” gombot. Ahogy a képen is látható, ott lesz, hogy „10 órás próbaverzió az EA Play előfizetéssel”, és emellett a „haladásod megmarad, ha megveszed a játékot vagy frissítesz Pro-ra” üzenet is látható lesz. Az utóbbi az EA Play Pro előfizetésre utal, ami egy drágább előfizetés, amely lehetővé teszi, hogy korlátlan ideig hozzáférj a játékokhoz a megjelenés után, a legjobb kiadásban.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.