Cristiano Ronaldo harcolni fog? A világsztár a Fatal Fury: City of the Wolves játékban lesz játszható karakter

Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy játszható karakterként fog megjelenni a Fatal Fury: City of the Wolves harci videojátékban. A Fatal Fury: City of the Wolves 2025. április 25-én fog megjelenni.

 

Ez valószínűleg az egyik legváratlanabb hír, amit hosszú ideje olvashatsz. Maga Cristiano Ronaldo, a világhírű focisztár, aki több mint 900 gólt szerzett karrierje során, egy harci videojátékban fog szerepelni. Eddig az EA Sports FC sorozatban vagy a UFL borítóján láthattuk, ami egy ingyenes futballjáték, amely az Electronic Arts ellenfele kíván lenni. Az ilyen típusú együttműködések azonban új lendületet adhatnak a játékok közösségeinek.

Ha megnézzük a portugál sztár hivatalos X/Twitter fiókját, láthatjuk a trailert, amely fent található. Minden jel arra utal, hogy ez egy együttműködés Cristiano Ronaldo és a Fatal Fury: City of the Wolves, egy 20 év után visszatérő SNK saga harci cím között. A játék 2024. április 25-én fog debütálni, és úgy tűnik, hogy CR7 játszható karakterként is megjelenhet – legalábbis erre utal a trailer egyetlen mondata.

„Egy legendás játékos csatlakozik egy legendás videojátékhoz” – olvasható a 7-es szám és egy futballpálya képei mellett. Az egyik lehetőség az, hogy Cristiano Ronaldo vendégszereplő lesz, így akár láthatjuk őt harcolni a Fatal Fury jól ismert harcosai mellett. Jelenleg várnunk kell, hogy kiderüljön, mit hoz ez az együttműködés, de mindenképpen felkeltette a futballista és a harci játékok rajongóinak figyelmét.

Cristiano Ronaldo YouTube-csatornát indított

Az egyik legnagyobb hír Ronaldo kapcsán az elmúlt hónapban az, hogy elindította saját YouTube-csatornáját, és néhány nap alatt túlszárnyalta az összes spanyol YouTubert a feliratkozók számában. Bár a portugál sztár kijelentette, hogy Mr. Beastet szeretné megelőzni, mint a legtöbb követővel rendelkező csatorna, ez hosszú és nehéz feladat lesz. Ronaldo ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a UR Cristiano YouTube-csatornát azért hozta létre, hogy közelebb kerüljön rajongóihoz, és különböző futballal kapcsolatos beszélgetéseket és tartalmakat nyújtson nekik.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)