Assassin’s Creed Invictus: a Fall Guys stílusát alkalmazhatja a játékmenete?

A Redditen egy eléggé érdekes pletyka bukkant fel a franchise egyik jövőbeli epizódjával kapcsolatban.

 

A j0nathan nevű szivárogtató számolt be az Assassin’s Creed Invictusszal kapcsolatos pletykákról. Szerinte a Fall Guys alapjait követheti a játék. Jelenleg tizenhat játékos küzdhet meg egymással. Több körből áll a mérkőzés, eltérő „játékokkal”. Az egyik köztük egy csapatos öldöklés lesz (azaz egy team deathmatch), a másik egy sima deathmatch (mindenki a saját sikeréért küzd), és szó esett egy sebességre építő minijátékról is: a pályán elszórt, világító pontokhoz kell mihamarabb, értelemszerűen a többieknél gyorsabban eljutni.

Ha a következő körre kvalifikálunk, akkor lehetőségünk lesz az eltérő erők közül választani, hogy a döntőre létrejöjjön a saját buildünk. Eddig két karakter lett megemlítve az Assassin’s Creed franchise eddigi részeiből. Ezio, illetve Cesare Borgia lett megemlítve. A játékmenet eléggé árkádos stíusú lesz: az ütéseknek nem lesz valódi hatása, és még egyfajta „buborékos” páncél is lesz (a Super Smash Bros. már mutatott ehhez hasonlót).

A kamera nem lesz közvetlenül a játékos válla felett, hanem eléggé nagy távolságra lesz a karaktertől, hogy azok eléggé kicsik legyenek. A pályák a régebbi játékokban látott helyszínek szegmensei lesznek (tehát újrahasznosítják az eddigi tartalmakat). Az Assassin’s Creed Mirage-ból Bagdad, az Assassin’s Creed Shadowsból Japán, talán az Assassin’s Creed IV: Black Flagből egy paradicsomi sziget bukkanhat fel, de még szó esett Pompeiiről is, ahol a láva emelkedni fog. (Szóval több korszak is érintett.)

Az Assassin’s Creed Invictus (ez még kódnév, úgyhogy megváltozhat) egy többjátékos cím lesz a franchise-ban, ami az Animus Hub platform része lesz. A névről először két éve hallottunk egy interjúban, így már legalább ennyi ideje áll fejlesztés alatt. Ha valóban olyasmi lesz, amiről a pletyka szól, akkor ez egy, inkább a fiatalabb korosztály felé nyitó játék lehet.

De mindez még nem hivatalos, úgyhogy érdemes az egészet pletykaként kezelni.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)