„Néhány embernek csalódást okozhat” – A Skyrim vezető tervezője mesélt a The Elder Scrolls VI-ról! [VIDEO]

Ahhoz, hogy a The Elder Scrolls VI sikeres legyen, a Bethesda egyik veteránja szerint valami újat kell hozzátennie a Skyrim formulájához…

 

 

Sok játékos álmodik a The Elder Scrolls VI-ról, de a Bethesda egyelőre a Starfielddel van elfoglalva. Az igazsághoz tartozik, hogy TES6-ra még több évet kell várnunk, ugyanis a projekt tavaly hagyta el a koncepció fázist. Addig is azonban akad néhány korábbi Skyrim-fejlesztő, akik szívesen mesélnek arról, hogy milyen problémákkal nézhet szembe a The Elder Scrolls hatodik része.

Ezúttal Bruce Nesmith, a Skyrim vezető dizájnere szólalt meg, aki a Starfield, a Fallout 4 és 3, az Oblivion, sőt már a Daggerfall munkálataiban is részt vett. A Kiwi Talkznak adott interjújában a Bethesda veteránja megemlíti, hogy minek kell lennie a The Elder Scrolls VI-nak ahhoz, hogy felérjen az előtte lévő játékhoz. „Amikor a folytatások készítésén gondolkodunk, többféle dolgot is megvizsgálunk. El kell gondolkodni azon, hogy >>mit csináljak ugyanúgy, mit csináljak másképp, és mi legyen teljesen újdonság<<” – mondja.

„Minden egyes szempontot figyelembe véve valami jelentőset kell nyújtanod.”

„Ha egy folytatás nem tartalmaz valami mást, mint az előzőek, akkor az csak érintőlegesen igazi folytatás” – mondja. Arra is rámutat, hogy a TES6-ban meg kell tartani mindent, amit a rajongók megszoktak. „Ha a Bethesda készítene egy új Elder Scrolls játékot, és nem lennének benne a megszokott dolgok (elfek, daedrák, orkok stb.), az valószínűleg csalódást okozna néhány embernek” – mondja (a Gamesradar után).

 

A The Elder Scrolls VI-nak muszáj valami újdonságot letenni az asztalra

 

„Ha nem teszel valami újat az asztalra, akkor az emberek azt gondolják majd, hogy >>hát, már játszottam vele<<” – mondja. A továbbiakban elárulja, mi az újdonság a Skyrimben az Oblivionhoz képest. „A Skyrimben több újdonságunk is volt, a sárkányok az első számú dolog, de az egész történeti rendszer is, ahol a világ erősen reagál a játékos cselekedeteire” – zárta a gondolatmenetét.

Forrás: YouTube, Gamesradar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."