Mindvégig Agatha: ez lehet az MCU 16 évének „legszexibb” jelenete?!

MOZI HÍREK – A Marvel rajongók dicsérik az MCU „legszexibb” jelenetét, amivel a Mindvégig Agatha újabb fanokat szerzett a Marvelnek.

 

 

Régóta váratott magára, de a Marvel most hozta el az – egyesek szerint – „legszexibb” jelenetet, amit valaha is láthattunk tőlük. Ráadásul egy meleg (leszbikus) jelenetről van szó.

Lehet, hogy a Mindvégig Agatha (Agatha All Along) nem lett nagy dobás (és a feliratokon keresztül elárult egy komoly MCU-spoilert), de ez nem jelenti azt, hogy a sorozat rossz. Távolról sem. Hacsak nem számítanak rossznak az egymás társaságát élvező boszorkányok…

Megérkezett az új Marvel-sorozat első két epizódja, és nagy durranással jelentkezett.

A Kathryn Hahn és Aubrey Plaza közötti jelenet, amely sokak fantáziáját megmozgatta, a közvélekedés szerint az egyik „legszexibb” jelenetté állt össze, amit az MCU valaha is bemutatott. (Vigyázat, SPOILEREK!)

„Most néztem életem legjobb szexjelenetét” – posztolta @stohibs, a két karakter közötti pikáns pillanatról készült képekkel együtt.

Egy másik rajongó így kommentálta: „Először Deadpool & Rozsomák, most meg ez? A szexi harcjelenetek a melegek új himnusza!!!”.

Nem ez az első esete a nem-heteroszexuális reprezentációnak a Marvel produkcióiban. Ugyanakkor fontos és látványos lépés a csoport elismerése terén, amit az LMBTQ+ rajongók különösen nagyra értékeltek.

Nem csak móka és kacagás volt a Mindvégig Agatha premierje, hiszen akadt némi szívfájdalom is. A rajongók ugyanis megtudták, hogy egy szeretett MCU-karakter meghalt.

De amikor egy coven összejön, a halál várható, ahogy a különleges női kapcsolatok ereje is. Úgy tűnik, a közönség jelentős részének bejön az új hangnem, és alig várják, hogy lesznek-e még „fülledt pillanatok” a Mindvégig Agathában…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."