Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii: még több melléktörténet készülhet?

Ahogy tavaly is volt egy Gaiden epizód, úgy jövőre is kap egyet a Like a Dragon franchise, bár erről a játékról először már májusban hallhattunk!

 

A játék japán címe angolra fordítva Like A Dragon 8 Side Story: Pirates in Hawaii. Side Story = Gaiden, magyarul melléktörténet. Erre koncentrálhat a Ryu Ga Gotoku Studio a későbbiekben, ugyanis a Twitteren Jawmuncher erről beszélt, mielőtt a játék hivatalosan is le lett volna leplezve. A SEGA állítólag fontolgatta, hogy a nyugati játékcímben is ott legyen-e a Gaiden szó. Ez egy kisebb játék lehet, ami a főbb epizódok között jelenne meg, és így jobban ki lehet dolgozni a karaktereket.

A Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Like A Dragon (8): Infinite Wealth is egymáshoz kötődött, és az előbbiben Kiryu ki lett dolgozva, mielőtt a fő epizódban fontosabb szerepet kapott volna. Most a kalózjátékban Majima Goro kaphat ugyanilyen fontos pozíciót, mielőtt a Like A Dragon 9-ben lehetne központi szerepe.

Yokoyama Masayoshi, a SEGA írója, producere és rendezője, aki a franchise kezdete óta dolgozik az IP-n, elmondta a Famitsunak, hogy az előző Like A Dragon Gaidenhez képest 1,3-1,5-ször hosszabb története lesz. Ebből ki lehet számolni, hogy kb. 15-18 óra lesz végigjátszani, így kb. az első három Yakuza, illetve a Yakuza 6: The Song of Life-hoz hasonló időtartam kell majd a végigjátszásához. Yokoyama nem becsülte meg, hogy a 100%-os végigjátszáshoz mennyi idő kell, de a How Long To Beat alapján kb. 32 óra kellett a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-hez. Akkor 42-48 óra lehet itt.

A Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii már májusban felbukkant amúgy a 4chanen, de senki sem hitte el, annyira vadull hangzott a játék. Most viszont már hivatalos, hogy készül, és február 28-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)