A sötét lovaggal tervezi az új Batman-játékát a Rocksteady?

Sőt, a pletyka még azt is felvetette, hogy az egyik konzolgyártó cég is hajlandó finanszírozni azt az exkluzivitásért cserébe… és mivel a Suicide Squad: Kill the Justice League nem volt azon a szinten, amit a Rocksteady és a Warner Bros. Discovery (WBD) elvárt, lehet mindebben ráció!

 

A Twitteren írta az XboxEra egyik műsorvezetője, Shpeshal Nick, hogy mit is hallott: a Rocksteady Studios állítólag egy új Batman-játékot készít. Ez viszont nem lesz egy remaster vagy egy remake az előző részekből, hanem valami új, ami mögé ráadásul a Sony is beállt, így ha „a kékek” szponzorálják a fejlesztést, akkor PlayStationre és PC-re megjelenhet, Xboxra nem, vagy csak jóval később számíthatunk rá.

 

 

Abból az értelemből véve logikus a visszatérés Batmanhez, ha nem felejtsük el a Suicide Squad hatalmas zakóját, hiszen a Denevéremberrel a Rocksteady nagy sikereket ért el. Elég a Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight hármasra gondolni. Csak az a baj, hogy ez jelenleg egy pletyka, és a WBD biztosan nem fog semmit sem mondani róla, hiszen hallottunk mást is a stúdió körül. (De sok pletyka arra is kitért, hogy a stúdión belül a morál valahol a padlón keresendő…)

Ha már szóba hoztuk a Batman: Arkham Knightot, a 2015-ben megjelent játék tavaly egy Nintendo Switch portot is kapott, de annak khm… felettébb elgondolkodtató teljesítménye volt, ugyanis néhol a frame rate 0 FPS volt, tehát legalább egy másodpercig beállt az egész, annyira rosszul futott a 2017-es Nintendo platformon a Rocksteady játéka, ami korábban PC-n is botrányos minőségben látott napvilágot, és rengeteg munka kellett ahhoz, hogy legalább AZ elfogadható minőségben álljon a közönség rendelkezésére.

Még nem tudjuk pontosan, hogy most a Rocksteady mit is művel, de azon nem lepődnénk meg, ha jövő tavasszal már azt halljuk, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League támogatása leáll. A pletyka még nem hivatalos!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)