Marvel Rivals: Psylocke is beszáll a mérkőzésbe! [VIDEO]

A NetEase Games megerősített egy újabb karaktert, akinek a dizájnja a Demon Days: X-Menben, egy képregény-sorozatban látottakon alapul.

 

Psylocke a pszionikus képességek széles skáláját használja, hogy túljárjon ellenségei eszén és túljárjon az eszén. Fürge sebessége és gyors mozgása lehetővé teszi számára, hogy rövid távon sprintelhessen, miközben támadás előtt képes álcázni magát és láthatatlanná válni. Ultimate képessége mindezeket az elemeket egyesíti, amikor Psylocke szárnyait kitárva sprintel át a csatatéren, és minden útjában álló ellenséget levág.

Psylocke a játékban levő változatát a bestseller képregényből, a Demon Days: X-Menből származó karakter dizájnja ihlette. Alkotója a díjnyertes képregényrajzoló, Peach Momoko, aki 2021-ben Ringo-díjat, valamint 2021-ben és 2024-ben Eisner-díjat is kapott. Psylocke dizájnját a Marvel Rivals művészei és Momoko közösen alkották meg. Psylocke hangját szintén Alpha Takahashi japán szinkronszínésznő adja majd, aki már más híres franchise-okban, például a Cyberpunk 2077-ben is megszólalt.

A Sai néven ismert telekinetikus harcos egy vándorló ronin a feudális Japánban, aki az ősi démonok és szörnyek leküzdésének szentelte magát. Farkasa, Logan oldalán Psylocke addig nem nyugszik, amíg az összes yokai el nem esik pszichikai pengéje által. Sai-t az időfolyam-összefonódás (Timestream Entanglement) kiszakította a valóságából, és a gyűjtő (The Collector) kiállította. Újonnan szerzett szövetségeseivel együtt megszökött a ketrecéből, és megtudta, hogy más ismerős harcosok is lehetnek még odakint. Új küldetése, hogy összegyűjtse ezeket a hősöket, véget vessen a konfliktusnak, és végül hazatérjen.

A Marvel Rivals december 6-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store). Remélhetőleg nem fog olyan sorsra jutni mint a Concord. Műfajilag ugyanis ez is egy hero shooter lesz, azaz eltérő karaktereink más és más képességekkel rendelkeznek. Egy nagy eltérés lesz viszont a Concordtól: míg az egy fizetős játék volt, ez egy free-to-play cím lesz. Így emiatt is már eltérő lesz a Sony egyik legnagyobb bukásának tűnő játékától.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)