[SOP 2024] Kiderült, mikor érkezik a Monster Hunter Wilds – ráadásul új szörnyeket is bemutattak! [VIDEO]

A végleges dátum mellett a Capcom új részleteket közölt a Monster Hunter Wilds szörnyeiről és speciális kiadásairól.

 

 

A tegnap megrendezett State of Play show során a Capcom bemutatta a Monster Hunter Wilds új trailerét (lásd alább), amely új ellenség-fajtákat tartalmaz, valamint – végre – a várva várt akció-RPG megjelenési dátumát is! A játék 2025. február 28-án lesz elérhető PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

A Monster Hunter Wilds új videója a történet főszereplőinek karaktereit járja körül, ami éppen a generációs lépés egyik legjobban várt aspektusa. Ám a játékmenetről is számos érdekességet láthattunk, mint például a környezet rombolható részeit vagy az új támadási mintákat a vízben.

 

Új szörnyek és részletek a Monster Hunter Wilds-ban

 

Három új nagy szörnyetegre derült fény:

 

  • Arkveld: becenevén „Fehér lidérc”, amely a szárnyain lévő láncszerű függelékekkel támad.
  • Uth Duna: egy új leviatán, amely a Scarlet Forest régiót uralja.
  • Quematrice: egy rendkívül erőszakos és territoriális brutális wyvern.

 

Ezen kívül új, Lynian-osztályba sorolt szörnyeket láthattunk Wudwud néven; az MH Worldből ismert Gajalaka és más, a sorozatban már korábban is látott tribute-ok utódai.

Habár a cikk írásakor még nem tehetjük kosárba a Monster Hunter Wilds-ot egyik boltban sem, ahová majd érkezik, a trailer mellé a „most előrendelhető” felirat került. Ez arra utal, hogy a listázása órákon belül frissülni fog.

Azt már tudjuk, hogy három kiadás lesz: a standard kiadás, a Deluxe Edition (alapjáték + Deluxe Pack) és a Premium Deluxe Edition (az előbbiek + két kozmetikai csomag és néhány wyveri kiegészítő).

A játék előrendelését egy Hunter Guild Knight páncélkészlettel jutalmazzák, amit a veterán rajongók már ismerhetnek. Továbbá egy talizmánnal, megismételve ugyanazt a stratégiát, amit a World 2018-ban követett. Elképzelhető, hogy ahogy a kiadó tesz még további bejelentéseket, a PC-s verzióval kapcsolatos részletek is hamarosan érkezhetnek.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."