[SOP 2024] PS Plus Extra és Premium: három új játék jön még idén – közöttük egy hatalmas kedvenc!

A PS Plus Extra játéka mellett a Premium még idén olyan klasszikusokat kínál majd, mint a Dino Crisis és a Blood Omen.

 

 

A The Last of Us Part 1 szeptember 26-án, csütörtökön érkezik a PlayStation Plus Extra szintjére! A Premium szintre pedig még idén két PS1-klasszikus kerül fel.

A tegnap tartott PlayStation State of Play eseményen három új játékot emeltek ki, amelyek a PS Plus Premium előfizetők számára lesznek elérhetők. Az első a The Last of Us Part 1, a klasszikus PS3-as játék PS5-ös remake-je, amely szeptember 26-án, csütörtökön csatlakozik a PS Plus Games Cataloghoz. A PS Plus Extra és Premium előfizetők is kipróbálhatják majd. Kizárólag a PS Plus Premium előfizetők játszhatnak viszont a Blood Omen: Legacy of Kainnal és a Capcom Dino Crisis című játékával. Pontos dátumot nem árultak el arról, hogy a két klasszikus PS1-játék mikor lesz elérhető a Premiumon, de az elkövetkező hetekben erre is fény derül majd.

 

Közelgő PS Plus Extra és Premium játékok

 

  • The Last of Us Part 1(Extra/Premium)
  • Blood Omen: Legacy of Kain (Premium)
  • Dino Crisis (Premium)

 

A Dino Crisis csatlakozása a PS Plus Premium játékok kínálatához különösen izgalmas. Sok rajongó követelte már, hogy a Capcom készítsen egy remake-et a dinoszauruszos túlélő-horror játékból. Nevezetesen, a Dino Crisis csatlakozik az eredeti Resident Evilhez a PS Plus Premiumban, ami különösen izgalmassá teszi a szolgáltatást a Capcom túlélő-horror franchise-ok rajongói számára!

A Blood Omen: Legacy of Kain a franchise nagyobb visszatérésének részeként csatlakozik a PS Plus Premiumhoz.

A PlayStation State of Play alkalmával megerősítették a Soul Reaver játékok felújított gyűjteményét is. Ezek a Blood Omen-t követő Legacy of Kain-játékok voltak. Azzal, hogy a Blood Omen elérhetővé válik a PS Plus Premiumon keresztül, a PlayStation játékosok az év végéig újra kipróbálhatják a sorozat legtöbb játékát. (A Blood Omen 2 és a Legacy of Kain: Defiance azonban továbbra is hiányzik.)

A PS Plus Extra és Premium szolgáltatáshoz érkező új játékok megerősítése mellett a Sony a 2024 októberében megjelenő ingyenes PS Plus-játékokról is lerántotta a leplet. A 2024. októberi ingyenes PS Plus-játékok élén a WWE 2K24 áll, de a Dead Space remake és a Doki Doki Literature Club Plus is szerepel a kínálatban.

Forrás: Push Square, PlayStation Blog (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."