Visszavonul a Skyrim-nagyi! [VIDEO]

A 88 éves Shirley Curry, akit Skyrim-nagyiként ismerhetünk, kezd beleunni a tartalomgyártásba, ami érthető, hiszen idővel valami újra is szükség van az ember életében…

 

Kilenc éven keresztül járta be Tamriel északi részét, és a közel egy évtized alatt több mint 1 millió feliratkozót szerzett Curry a YouTube-on, aki a lent beágyazott videóban eléggé korrekt módon elmagyarázta, hogy miért nem akarja továbbra is azt csinálni, amit eleddig töltött fel a Google videómegosztójára. Az egyik indok érthető módon az életkor: hiába, 88 évesen már nem olyan energetikus az ember!

„Öreg vagyok és fáradt, és már nincs kedvem sok mindenhez. Úgy tűnik, az időm nagy részét itt ülve töltöm a számítógép előtt, és mostanában – talán az utóbbi egy hónapban – bemegyek ide, ránézek a gépemre, és azt gondolom: „ma videót kell csinálnom”, aztán csak megrázom a fejem, és azt mondom, hogy „nem akarok, nincs kedvem hozzá”, majd kisétálok. Aztán tényleg ezt teszem. Csak szórakozásból csinálom, és ez már nem szórakoztató. Belefáradtam, és halálra unom magam tőle. Szóval most hozom meg a döntést, teljes mértékben, végletesen. Nem fogok több játékvideót készíteni,” mondta Curry.

Kiemelte, hogy rengeteg videót készített az elmúlt kilenc évben, és azt kéri a közönségétől, hogy ha idegesek, akkor nézzék a régebbi videóit, ha rövid időn belül Skyrim-nagyi-hiányuk lenne. Curry elárulta, hogy azért néha vlogokat azért fel fog tölteni, és néha arról is be fog számolni, hogy milyen könyveket olvasott, vagy hogy mit is írt, ugyanis ő is egy könyv írásán gondolkodik, és ebből is felolvashat majd egy-egy fejezetet.

Curry most időt szentelhet olyasmire is, amit eddig nem tudott megcsinálni: „Elkezdek készíteni egy takarót, amit már nagyon régóta szeretnék. A négyzeteket már régen megterveztem, így ez egy általam tervezett takaró lesz.” Azért az mégis egy olyan elfoglaltság, amit az ő korosztályából kinézhetünk.

Remélhetőleg a The Elder Scrolls VI-tal valóban játszani tud, mielőtt itt hagyna bennünket. 2022-ben ezt már kijelentette, hogy addig játszani szeretne vele.

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)