Stellar Blade: fotó módot és újabb együttműködést kap a Shift Up remekműve! [VIDEO]

A dél-koreai stúdió játéka újabb tartalmi bővítésekkel készül, és ezúttal szó lesz arról is, hogy össze fog állni egy másik, hasonlóan népszerű címmel.

 

A Sony Interactive Entertainment és a Shift Up bejelentette, hogy két további tartalmi frissítés érkezik a jelenleg PlayStation 5-exkluzív Stellar Blade-hez. Az egyik a fotó mód lesz, amiben ki lehet választani kedvenc pózunkat, kifejezéseinket és szűrőinket, hogy a tökéletes képet készíthessük el. Mostanában több játékban alapból ott szokott lenni a fotó mód, de ha nem, akkor az egyik első frissítések között megtalálhatjuk azt, bár ez nem mondható el a Stellar Blade-ről, hiszen az már tavasszal febukkant a PlayStation 5-ön.

A NieR: Automatával kapcsolatos együttműködésről semmilyen részletet nem közölt a Sony Interactive Entertainment, és valószínűleg hiába zargatnánk ezzel a Square Enixet (ők adták ki a NieR: Automatát), sem a PlatinumGameset (ők pedig a fejlesztők voltak; róluk néhány napja írtuk, hogy a Nintendo átruházta rájuk a The Wonderful 101 szellemi tulajdonjogait), úgyhogy ezzel kapcsolatban valószínűleg még egy keveset várnunk kell, hogy többet is halljunk a két játék közötti kollaborációról.

Még azt is közölte a Shift Up a játékával kapcsolatban, hogy a Stellar Blade eredeti soundtrackje, amelyben több mint 180 dal hallható, több zenei streamelő szolgáltatáson is elérhetővé vált, így aki esetleg szeretné a játékon kívül hallani a háttérzenéket, már erre is lehetősége van. (Itt valószínűleg a licenszelések, megállapodások miatt nem bukkant fel korábban a soundtrack ilyen formában.)

Az Unreal Engine 4-en futó Stellar Blade április 26-án jelent meg PlayStation 5-re, szóval már lassan öt hónapja, hogy a dél-koreai stúdió játéka felbukkant a Sony kurrens-gen konzolján. Júniusra már több mint 1 millió eladást ért el, és ez az adat később biztosan nőni fog még, ugyanis PC-re is meg fog jelenni, ám még nem tudjuk, hogy mikor jön a port.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)