Lego Horizon Adventures: napra pontosan tudni, hogy mikor jön Lego-Aloy! [VIDEO]

Nem csak arcfelvarrást kapott Aloy (erről a mai hírekben már szó volt), hanem egy Lego-kalandban is szerepelni fog, ám eddig nem tudtuk pontosan, hogy mikor!

 

Egy távoli jövőben, ahol óriási gépesített vadállatok járják a természet által visszahódított tájat, az emberek pedig primitív törzsekben élnek, egy ősi gonosz el akarja pusztítani a világot. Csatlakozzunk Aloyhoz, a vadászhoz, aki egy színes hőscsapatot vezet, hogy megmentsék a Föld rétjeit, erdőit és hegyeit egy Helis nevű férfitól, aki egy napimádókból álló bandát vezet, amely egy titokzatosságba burkolózó ősi gonoszt követ. Merüljünk bele egy izgalmas kalandba egyedül, vagy a barátainkkal a helyi co-op vagy az online többjátékos lehetőség segítségével. Alakítsuk ki otthonunkat igazi Lego stílusban, és fedezzünk fel lenyűgöző titkokat Aloy rejtélyes múltjából útközben.

Fedezzük fel a Horizon közkedvelt világát, és nézzünk szemtől szembe a játék lenyűgöző gépeivel – mindezek hűen újra lettek alkotva Lego-elemekből. Élvezzük az akció, a felfedezés, a testreszabás és a nevetős Lego-humor izgalmas keverékét. Vegyünk részt robbanékony harcokban látványos fegyverekkel, power-upokkal és kütyükkel.

Aki előrendeli a Lego Horizon Adventurest, amin a Studio Gobo dolgozik (a Guerrilla Games felügyelete mellett), a Shield-Weaver kosztüm Lego-változatát kapja meg a játékban, amiről eddig nem tudtuk pontosan, hogy mikor fog megjelenni. Ezen változtatott a State of Play-en megejtett bejelentés, így már kijelenthetjük, hogy november 14-én fog megjelenni PlayStation 5-re, PC-re, illetve Nintendo Switch-re. Szóval eléggé az év végi tumultus kellős közepén fog felbukkanni, így nem olyan biztos, hogy képes lesz magára felhívni a figyelmet.

A felsorolásból talán szembetűnően gyanúsan hiányzik az Xbox Series. Régebben mi is beszámoltunk arról, hogy miért hagyja ki a játék a Microsoft konzolját (és a mai napig felettébb… érdekesnek tekintjük a kifogást). Érdekes, hogy a technológiailag sokkal elavultabb, hamarosan utódját megkapó Nintendo Switch megkapja a játékot, míg az Xbox Series X/S páros nem.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.