Ana de Armas a lángszóró ellen – megérkezett a Ballerina előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ana de Armas a Ballerina trailerében bizonyítja, hogy készen áll arra, hogy akciófilm-legendává váljon a John Wicket alakító Keanu Reeves oldalán.

 

 

A „From the World of John Wick: Ballerina” (hogy a film teljes címét is leírjuk) bemutatóját eredetileg az év első felére tűzték ki. Ám a mozi elég sokat késett. Csak tegnap láthattuk végre az első trailert az akcióthrillerhez, amely azonban azonnal beszippantja majd a nézőket ebbe a hőn szeretett univerzumba.

Ahogy azt már korábban is tudtuk, a nagyjátékfilm Rooney, az Ana de Armas által alakított táncosnő történetét meséli majd el, aki bosszút akar állni egy bérgyilkos csoporton, akik meggyilkolták a családját. Jó társaságban lesz, hiszen a Ballerina teaserében láthatjuk Keanu Reevest, aki John Wickként tér vissza, valamint Lance Reddicket, mint a Continental gondnokát. Reddick, ne feledjük, 2023 márciusában elhunyt, csupán hetekkel a film forgatása után.

 

Hogyhogy John Wick is feltűnik a Ballerina előzetesében?

 

Ha azon tűnődsz, hogy John Wick hogyan szerepelhet itt, akkor csak annyit kell tudnod, hogy a Ballerina a Mátrix és a Féktelenül színészének főszereplésével készült saga harmadik és negyedik része között játszódik. Így a karakter könnyen előkerülhet, ráadásul úgy tudni, kiemelt szerepet kap. Ian McShane és Anjelica Huston is megerősítést nyert, hogy visszatérnek a szerepükbe. A további szerződtetettek között van Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno és a The Walking Dead sztárja, Norman Reedus is.

A Ballerina egyelőre nagyon is egy ebbe az univerzumba illeszkedő képet mutat, amelynek néhány hónapja már volt egy spin-offja a tévében. (A Continental-sorozat.) Az alig több mint két perces előzetesben láthatjuk, ahogy Ana de Armas azt teszi, amit már megszokhattunk ebben a franchise-ban: semmitől sem riad vissza, hogy leszámoljon ellenségeivel, és ez a nyaktöréstől kezdve a lángszóró eloltásáig mindent felölel…

A film a tervek szerint 2025. június 6-án kerül a mozikba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."