Star Wars Outlaws: Nagy frissítések és DLC érkezik – Vajon elhallgatnak a kritikus hangok?

Star Wars Outlaws nagy ígéretekkel vág neki a jövőnek: javítások és új DLC érkezik, hogy lezárják a kritikák áradatát. A Sabacc-központú Wild Card bővítés november 21-én érkezik.

 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Star Wars Outlaws indulása nem volt problémamentes. Míg sok játékos élvezi Kay Vess kalandját, mások úgy érzik, hogy az élmény nem éri el a várakozásokat. A Massive Entertainment és az Ubisoft tisztában van a közösség kritikáival, ezért ígéretet tettek arra, hogy a játék problémáit a megjelenés utáni javításokkal orvosolják.

Ez derült ki egy új X bejegyzésből, amely egy rövid távú ütemtervet vázol fel a Star Wars Outlaws számára. A csatolt kép alapján a Massive Entertainment már kitűzte a Wild Card DLC megjelenési dátumát, amely a Star Wars univerzumban játszódó, népszerű Sabacc kártyajáték köré épül. A tartalom november 21-től lesz elérhető.

Massive Entertainment azonban nem vár addig tétlenül. Az ütemterv alapján a következő hetekben két frissítés várható a Star Wars Outlaws-hoz: a 2. frissítés (október 3-án), amely különféle hibajavításokat és finomításokat tartalmaz, valamint a 3. frissítés (október 24-én), amely életminőség-javításokat vezet be. Végül, a Wild Card megjelenésével egy időben, a 4. frissítés érkezik, amely harci és lopakodási fejlesztéseket, valamint további kihívásként működő szerződéseket is tartalmaz.

 

A Star Wars Outlaws vártnál gyengébb eladásokkal szembesül

 

A Massive Entertainment minden erőfeszítése azért történik, hogy javítsa a Star Wars Outlaws eladásait, amelyek a hírek szerint „gyengébben teljesítettek”, mint azt az Ubisoft várta. Ennek minimalizálására tervezték a javításokat és frissítéseket, hogy a játékosok kritikáira reagálva helyreállítsák a játék hírnevét.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)