A hatodik érzék sztárja visszaemlékszik Bruce Willis különleges üzeneteire

MOZI HÍREK – Haley Joel Osment imádott Bruce Willisszel dolgozni M. Night Shyamalan 1999-es filmjében, A hatodik érzékben. Spoiler alert! A természetfeletti horrorfilm, amelynek középpontjában egy Cole nevű fiatal fiú (Osment) áll, aki halott embereket lát, jól ismert a hihetetlen, meghökkentő csavaros befejezéséről. És mivel a pszichológiai thriller továbbra is a 25. évfordulóját ünnepli, Osment felidézi, hogy Willis hogyan hívta fel őt, hogy bejelentkezzen, és hagyott elgondolkodtató üzeneteket a társának. Osment az Entertainment Weeklynek adott interjújában elmondta:

 

„Sokat hallottam tőle, miután kijött a film a későbbi években. Időnként hangpostát hagyott a házamban, csak úgy ellenőrizte, hogy mi újság. Néha csak úgy a semmiből hívott, így néha az utazás előtti időszakban. Ha jól emlékszem, kétszer mentünk együtt Japánba, hogy különböző városokban megnyissuk a Hatodik érzéket.”

Osmentet 11 évesen Oscar-díjra jelölték (Legjobb férfi mellékszereplő | 2000-es Oscar-díj), de végül alulmaradt Michael Caine-nel szemben – akit ugyanezen év novemberében lovaggá ütöttek – a The Cider House Rules című filmben nyújtott alakításáért. Osment ugyanebben az interjúban (alább) Willisről is beszélt:

„Néha hazaértem a suliból, és az üzenetrögzítőm villogott, és ő volt az, aki azt mondta: ‘Hé, Haley Joel. Csak üdvözlöm.’ Meg kell találnom azokat a régi üzenetrögzítőket. Tudom, hogy megőriztük őket. A lányait ismerem egy kicsit, de azóta nem beszéltem vele, amióta az utóbbi években híre ment az egészségének”.

 

Haley Joel Osment szerint „fantasztikus volt” Bruce Willisszel dolgozni

 

Ahogy a most 36 éves Haley Joel Osment visszagondol A hatodik érzékre, természetesnek tűnik, hogy a gyerekszínész valóban élvezte a munkát Hollywood egyik A-listás tehetségével. Az biztos, hogy Osment és Bruce Willis színésztársa között tagadhatatlan volt a kémia a filmvásznon. Így aztán nem is meglepő, hogy a két színész remekül kijött egymással, miközben M. Might Shyamalan remekművén dolgoztak. Osment az EW-nek (alább) is nyilatkozott:

„Fantasztikus volt. Már korábban is dolgoztam Tom Hanksszel a Forrest Gumpban és más nagynevű színészekkel, de ekkor már elég idős voltam ahhoz, hogy Bruce sok filmjét láttam, ami rengeteg izgalmat adott hozzá. És ez olyasmi, ami az egész karriered során megmarad, amikor olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akiket már más dolgokban is szívesen néztél.”

Osment folytatta a beszélgetést:

„És nagy hatással volt rám, mert ez volt az első gigantikus híresség, akivel olyan korban dolgoztam együtt, amikor még tisztában voltam a sztárságával. És ő mindent olyan lazán csinált, és olyan karizmája volt, és ő volt az a személy, akit a forgatáson akartál látni, aki megadta az alaphangot ahhoz a filmhez, amit csináltunk, mert a dolgok általában a híváslistán szereplő első számú személy körül forognak. Ez egy olyan forgatókönyv volt, ami mindannyiunknak nagyon fontos volt, és amibe rengeteg energiát fektettünk, és Bruce volt az élen ebben.”

A film 25. évfordulójának tiszteletére, és a leghátborzongatóbb évad megünneplésére A hatodik érzék idén októberben a Hulun is elérhető lesz, és M. Night Shyamalan finoman „csavaros” természetfeletti jelensége e cikk írásakor a Maxon is látható lesz. Sajnos azonban a Hatodik érzék a tervek szerint idén nem jelenik meg az AMC FearFest keretében.

Forrás: Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.