Assetto Corsa EVO: korai hozzáférésben kezd a versenyzés! [VIDEO]

A Kunos Simulazioni játéka tehát nem egyből teljes értékű címként fog elrajtolni, és most először kaptunk hivatalos videót belőle a megjelenési dátumon túl.

 

Elődjéhez hasonlóan az Assetto Corsa EVO is különböző osztályok autóit fogja tartalmazni, amelyek az autózás történetének éveit ölelik fel. Az utcai autók, klasszikusok, hiperautók és versenyautók közül minden egyes járművet a Kunos fejlett rendszere reprodukál, amely szimulálja a mechanikai, elektronikus és aerodinamikai teljesítményt, még magasabbra emelve a realizmus lécét mint az Assetto Corsa képviselt, amely vitathatatlanul az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb vezetési szimulációja.

Az Assetto Corsa EVO jelentős előrelépést jelent az Assetto Corsa univerzumban, és jelentősen gazdagabb szimulátoros versenyzési élményt kínál. Ez a legújabb rész rengeteg olyan funkciót és játékmódot vezet be, amelyeket csak a Kunos új, saját fejlesztésű motorja tesz lehetővé – amelyet kifejezetten az autóversenyzés és az autós műfaj számára terveztek. A teljes 24 órás versenyciklus, a legmodernebb világítás, a dinamikus időjárási és pályaviszonyok, valamint a fotorealisztikus látványvilág támogatásával az Assetto Corsa EVO olyan lesz mint semelyik másik versenyszimulátor.

„Tudjuk, hogy türelmetlenül vártátok az Assetto Corsa EVO megjelenésével kapcsolatos híreket, és higgyétek el, keményen dolgoztunk, hogy minden megfeleljen a magas színvonalú elvárásainknak. Mi itt a Kunosnál hiszünk abban, hogy időt kell szánnunk arra, hogy a dolgok tökéletesen működjenek, ezért az Assetto Corsa EVO korai hozzáférése hivatalosan 2025. január 16-án kezdődik. Célunk, hogy biztosítsuk azt a minőséget, amit minden szimulátoros autóversenyzés rajongó joggal vár el egy olyan címtől mint az Assetto Corsa EVO. Szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat a közösségünktől kapott folyamatos és rendkívüli támogatásért. Alig várjuk, hogy hamarosan további izgalmas híreket közölhessünk a projektről,” írta Marco Massarutto, a Kunos Simulazioni társalapítója és ügyvezetője a sajtóközleményben.

Szóval új engine és új technológia lesz az Assetto Corsa EVO mögött. A megjelenési dátum a „bolti” verzió esetében még nem ismert, így korai hozzáférésben január 16-ától érhetjük el PC-n.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)