Lecserélik a GeForce Experience-t?! Az NVIDIA fontos döntést hozott

TECH HÍREK – Az NVIDIA belevágott az alkalmazás teljes átdolgozásába.

 

 

A GeForce Experience, az NVIDIA alkalmazása évek óta próbálja meggyőzni a felhasználókat a képességeiről. Ám az igazság az, hogy a többséget nem igazán sikerült meggyőznie. Azonban, ha minden igaz, olyan új funkciókat kap az alkalmazás, ami után valószínűleg kétszer is meggondolod majd, mielőtt nemet mondasz rá.

Amint arról a PC Gamer egy nemrégiben megjelent cikkében beszámolt, a már létező NVIDIA App legújabb béta-változata megkönnyíti az illesztőprogram-frissítések visszaállítását. Erre a funkcióra nagy igényt tartanak azok a felhasználók, akiknek problémáik adódtak a legutóbbi frissítésekkel. Emellett október 1-től minden frissítés tartalmazza az RTX HDR támogatását többmonitoros konfigurációkban. Így nincs szükség többé a kerülőutakra.

 

Az NVIDIA appja más fejlesztéseket és javításokat is kínál

 

A felhasználók az alkalmazás erényeinek köszönhetően testre szabhatják a betűtípus színét a statisztikák felületen. Ezenkívül az alkalmazás mostantól jelzi, ha a Shadowplay felvételét védett tartalom korlátozza, javítva ezzel a felhasználók számára az áttekinthetőséget. Sőt, a felhasználók más fontos funkciókat is értékelni fognak, hiszen a forgalom fülön a manuálisan hozzáadott programok törlésének lehetősége is bekerült.

Valamint kilenc játék, köztük a God of War: Ragnarök és a Star Wars Outlaws optimális beállításai is bekerültek.

Mindezek mellett kijavítják azokat a problémákat, amelyek miatt a szűrők nem működtek olyan címekben, mint az Apex Legends, a Dead by Daylight és a Rainbow Six Siege. Ezen kívül a frissítés általános javításokat is tartalmaz olyan területeken, mint az alkalmazások stabilitása, a kezelőfelület (mostantól könnyebb a navigáció, és megszűnik az NVIDIA vezérlőpanel használatának szükségessége), valamint a fiók létrehozásának szükségességének megszüntetése. Így a korábbi GeForce Experience-zel ellentétben a felhasználóknak nem kell fiókot létrehozniuk ahhoz, hogy a fent említett funkciókat használni tudják. Minden jel arra mutat tehát, hogy a GF Experience frissítését hamarosan leállítják, az NVIDIA App pedig teljesen átveszi a helyét.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."