Itt van a Juror #2 előzetese – mégsem vonul vissza utána Clint Eastwood?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A pletykák szerint Clint Eastwood talán mégsem végzett még Hollywooddal, hiába állítják, a Juror #2 lesz az utolsó filmje…

 

 

Habár sokan azt állítják, hogy a Juror #2 („Kettes számú esküdt”) lesz Clint Eastwood utolsó rendezői munkája, ez nem biztos, hogy így lesz, ha a legújabb pletykák igaznak bizonyulnak. A Nicolas Hoult főszereplésével készült bírósági dráma november 1-jén kerül a mozikba a Warner Bros. Pictures gondozásában. Egy nagy horderejű gyilkossági per esküdtjére koncentrál, aki egy morális dilemmával találja magát szemben, amit arra használhat, hogy befolyásolja az esküdtszék ítéletét. Rajta múlhat, hogy elítélik a vádlott gyilkost, vagy szabadon engedik…

A World of Reel Jordan Ruimy-hez közel álló állítólagos forrása még júliusban azt mondta neki, hogy Eastwood már forgatókönyveket olvasgat a következő filmjéhez, és azt állítja, hogy a 94 éves sztár nem siet a befejezéssel. Hogy mikorra várhatjuk a híreket az állítólagos filmről? Ruimy szerint akár még ebben a hónapban, a Juror #2 október 27-i, Los Angeles-i AFI Festen tartott világpremierjét követően. Nézd meg a forrásától származó idézetet alább.

„Clint munkamániás, és már most forgatókönyveket nézeget egy lehetséges következő filmhez. Nagyon jól érezte magát ennek a filmnek a forgatásán, és folytatni akarja”.

A forrást nemrég egy másik iparági szakértő, Jeff Sneider, a The InSneider munkatársa is megerősítette.

Ő azt állítja, hogy azt hallotta, „Eastwood még egyszer utoljára szeretne visszatérni a kamera mögé”. Bár ez Eastwood elkötelezettségét bizonyítja a filmművészet iránt, a legjobb, ha ezeket a pletykákat némi óvatossággal kezeljük. A veterán színész-rendező legenda már jócskán benne van a korban. A szándékai érthetőek, de nehéz elképzelni, hogy – 94 évesen – olyan helyzetben lenne, hogy tudná vállalni azt a fárasztó feladatot, hogy még egy vagy több évet az életéből arra szánjon, hogy egy újabb film forgatására a kamera mögé üljön.

 

Clint Eastwood még ráér – a legidősebb filmrendező 103 éves volt

 

Ettől függetlenül, ha Eastwood mégis úgy dönt, hogy készít még egy filmet, nem ő lenne a történelem legidősebb rendezője, aki ilyen feladatot vállalna. Ez a megtiszteltetés Manoel de Oliveira portugál filmrendezőt illeti, aki 103 éves volt, amikor 2012-ben elkészítette utolsó filmjét, a Gebo et l’ombre-t („Gebo és az árnyék”). Három évvel később, 106 éves korában hunyt el. Egy másik veterán, Leni Riefenstahl német rendezőnő 101 évesen irányította a 2003-as Underwater Impressions című dokumentumfilmet. A japán Kaneto Shindo pedig 100 évesen készítette utolsó filmjét, a 2010-es Postcardot.

Mindez azt jelenti, hogy nem kizárt, hogy Eastwood 94 évesen is visszalép a kamera mögé. Ám ez megint csak puszta spekuláció egyelőre, tekintve, hogy sem a táborától, sem magától Eastwoodtól nem érkezett hivatalos hír. Egyelőre az amerikai közönség november 1-jén a mozikba vonulhat, hogy megnézze a Juror #2-t, ami minden bizonnyal egy újabb fantasztikus alkotás lesz Hollywood egyik legkedveltebb és legünnepeltebb sztárjának történetében. A magyar premierről egyelőre nincs információnk.

Forrás: YouTube, World of Reel, The InSneider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."