Hamarosan nem csak belső nézetben játszhatjuk a Halo Infinite-et! [VIDEO]

A 343 Industries játéka (ami végül nem nagyon lett egy killer app a Microsoft számára…) hamarosan egy meglepő frissítésben fog részesülni.

 

A Halo Infinite már több éve, hogy megjelent, és ma már messze nincsen iránta akkora érdeklődés. Ennek ellenére a játék nemsokára egy nagy újítást kap, és erről a 2024-es Halo-világbajnokságon, a Forge kerekasztal-beszélgetés során jelentette be a 343 Industries, hogy egy külső nézetes játékmódot kap. Ez meglepő, ugyanis eddig mindig is belső nézetben játszhattuk (többnyire) Master Chief történeteit.

John „Unyshek” Junyszek (a senior közösségi menedzser), illetve Colin Cove (a Skybox Labs senior szoftvermérnöke) beszélt az új külső nézetes módról. A Firefightba biztosan el fog jutni, de Cove szerint megvan a képességük arra, hogy PvP-be is tegyék, illetve a Forge-ban is irányításuk alatt maradjon az egész. Mód szintjén lesz támogatva a külső nézet, és a Forge kezelési rendszer segítségével bármikor változthatnak a játékosok a belső és a külső nézet között, és ezt mindenki, vagy csak egy-egy játékos is megteheti.

Jelenleg még nem tisztázott, hogy a többjátékos módokban lesz-e csak elérhető a külső nézet, így csalódhatnak még azok, akik esetleg egyedül játszanak és csak a sztori módot élnék át így. Az utóbbi évek során rengeteg mod érkezett a Halo Infinite-hez, és köztük volt már külső nézet is, ami így hivatalossá válik. Nem látunk sok esélyt arra, hogy a többi Halo is hasonló bővítést kaphat.

Mivel épp most zajlik az idei Halo-világbajnokság, talán további bejelentések érkezhetnek a franchise-zal kapcsolatban. Master Chief fénye megkopott az utóbbi években: húsz éve a Halo 2 az Xbox egyik killer appja volt (és a PC port jóval később érkezett csak…), és akkoriban eléggé mainstreammé vált a nagy hírverés miatt. Az akkori Sony-rivális a Guerrilla Gamestől a Killzone volt.

Remélhetőleg a külső nézet kellően kifinomult állapotban fog megjelenni novemberben.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)