Until Dawn: a PC-s rajt botrányosan sikerült, piszok dühösek a játékosok!

Az Until Dawn botrányosan debütált PC-n, és a játékosok kritikái nem maradtak el. A játék optimalizálását gyenge minőségűnek tartják, és több hiba is akadályozza a zökkenőmentes játékélményt. Ezzel szemben a PS5-ös verzió átlagos játékos értékelése a PS Store-ban meghaladja a 9 pontot.

 

A PlayStation nagy terveket dédelget az Until Dawn franchise-zal kapcsolatban, amit az is bizonyít, hogy 9 évvel az eredeti megjelenés után remake-et készítenek belőle. Még azt is megtudtuk, hogy a Sony egy Until Dawn film adaptációján is dolgozik. Mindezek ellenére a PC-s verzió indítása nem a tervek szerint alakult, mivel számos technikai hiba és optimalizálási probléma rontotta el az élményt.

Ahogy az Until Dawn Steam-oldalán látható, több játékos is kritikával illette a játékot, és nem magát a tartalmat, hanem a technikai gondokat emelte ki. A játékot pozitív értékeléssel látja el a felhasználók 58%-a, míg a legtöbben az optimalizálás és a hibák miatt panaszkodnak.

A teljesítmény nem a legjobb, és a hibák mellett összeomlások is nehezítik a játékot. Bár várható, hogy a hibák javítására javítások érkezhetnek a következő napokban vagy hetekben, ez sok Steam-játékos számára frusztráló helyzetet teremtett, akik most először próbálhatták ki a játékot ezen a platformon. A PS5-ös verzió ezzel szemben jól szerepel, hiszen a PS Store-ban 4,65 csillagot kapott az 5-ből.

 

A PlayStation Network fiókhoz kapcsolódás szükséges az Until Dawn lejátszásához

 

Ez az egyik legvitatottabb kérdés, mivel a Steam-en az a figyelmeztetés jelenik meg, hogy „a PlayStation Network fiók szükséges, amely a Szolgáltatási Feltételekhez kötött”. Bár a közösség kezd hozzászokni ehhez, az tény, hogy egyszemélyes játékokról beszélünk, és olyan címeknél, mint a God of War Ragnarok és a Horizon Zero Dawn Remastered, szintén szükséges a PSN. Az egyik negatív aspektusa a PSN-nek, hogy nem elérhető több mint 170 országban, így több ezer játékos nem fér hozzá a PlayStation saját játékaihoz.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.