Joel Kinnaman nem kér a Peacemaker második évadából – szerinte „nevetséges” lenne a visszatérése

MOZI HÍREK – James Gunn DC-univerzuma formálódik. Miközben az előző DC-világot törölték a kánonból, Gunn Az öngyilkos osztag című filmjének néhány eleme megmarad. Frank Grillo, aki Rick Flag idősebb szerepét játszotta, nemrég felfedte, hogy szerepelni fog Gunn közelgő Superman filmjében, amelyben David Corenswet és Rachel Brosnahan is szerepel. Grillo emellett hangszereplőként is feltűnik majd a Creature Commandos című DC Studios animációs sorozatban.

 

És mi lesz Rick Flag fiával? Nos, ha láttad Az öngyilkos osztagot, tudod, hogy Peacemaker (John Cena) végzett vele. De amikor megkérdezték, hogy visszatérne-e Rick Flag szerepébe a Peacemaker második évadában, Joel Kinnaman meglehetősen keményen reagált – és nem feltétlenül azért, mert a karaktere halott.

„Nem is tudom, mit mondjak. Ez nevetséges. Soha. Soha nem szerepelnék egy ilyen sorozatban. Ez nem az, amit én csinálok. Ez nem az, amit én csinálok” – mondta Kinnaman a The Silent Hour című film népszerűsítése közben adott interjúban a ScreenRantnek.

A portál nem adott további kontextust, de ez a válasz furcsának tűnik, sőt talán kritikaként is értelmezhető a sorozattal szemben. És nem arról van szó, hogy Kinnaman távol tartaná magát a televíziótól, hiszen több sorozatban is játszott, mint például a The Killing, a House of Cards vagy éppen a For All Mankind.

Vajon van valami problémája a Peacemaker sorozattal? Ez furcsa lenne, tekintve, hogy a sorozat az Az öngyilkos osztag spin-offja, amelyben Kinnaman is szerepelt (valamint a 2016-os Suicide Squad filmben is), és mindkettő ugyanazt a Hard-R, irreverens és erőszakos hangvételt követi.

Ez minden bizonnyal egy furcsa megjegyzés, hacsak nem tagadásról van szó. Peter Sollett rendező (Nick és Norah végtelen éjszakája), aki több epizódot is rendezett a Peacemaker második évadában, valamint Greg Mottola és James Gunn is megjelölte Kinnamant egy lezáró Instagram-posztban, amelyet a szemfüles rajongók észrevettek. A jelölést gyorsan törölték, de talán Kinnaman karaktere, Rick Flag egy visszaemlékezésben mégis feltűnik, és az egész csak elterelés? Nehéz megmondani, de ez most hirtelen még kíváncsibbá tett minket. Továbbá Grillo Rick Flag idősebbként is szerepelni fog a Peacemaker-ben, így talán ez is magyarázatot adhat. Talán egy apa-fia visszaemlékezésről van szó – ki tudja?

Az Az öngyilkos osztag karakterei közül néhányuk megmarad a DC Studios jövőbeli projektjeiben. Amanda Waller (Viola Davis) például saját sorozatot kap majd Gunn szerint, bár erről még nem árultak el részleteket, és a forgatás sem kezdődött el. A DC Studios decemberben a Creature Commandos-szal indul, 2025 nyarán a Superman film következik, és feltételezhetően a Peacemaker második évada is jövőre érkezik, amely talán megoldja ezt a kis rejtélyt.

Forrás: ThePlaylist

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.