Ewan McGregor elárulta, hogy már folyamatban van az Obi-Wan Kenobi sorozat második évadának tervezése

MOZI HÍREK – Ewan McGregor először 1999-ben alakította Obi-Wan Kenobit a Baljós árnyak című Star Wars-filmben, majd a szerepet két további folytatásban, a 2002-es A klónok támadása és a 2005-ös A Sith-ek bosszúja című filmekben is megismételte. Noha az előzménytrilógia vegyes fogadtatásban részesült, McGregor alakítását egyöntetűen dicsérték, sokan úgy vélik, tökéletesen formálta meg a karaktert, akit először Alec Guinness tett halhatatlanná.

 

A Lucasfilm Disney-hez kerülésével a Star Wars-univerzum új életre kelt, amelynek egyik izgalmas projektje az Obi-Wan Kenobira fókuszáló sorozat volt. Ez a Jedi mester remeteéveire összpontosított, és az Egy új remény és a Sith-ek bosszúja közötti időszakot mutatta be. A rajongók különösen örültek Hayden Christensen visszatérésének, aki ismét Darth Vadert alakította.

Most pedig úgy tűnik, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Kenobit láthatjuk a képernyőn. Bár eredetileg minisorozatként tervezték, a nagy siker után azonnal szóba került egy második évad elkészítése. Ewan McGregor korábban is nyitottan beszélt arról, hogy szívesen visszatérne, de most a Los Angeles-i Comic-Conon még jobb hírekkel szolgált a közönség számára:

„Ewan McGregor elmondta, hogy már folynak az egyeztetések az Obi-Wan Kenobi második évadával kapcsolatban, és szeretné, ha klónháborús páncélban láthatnánk, illetve több visszaemlékezést is szeretne Hayden Christensennel. A közönség teljesen megőrült ettől a bejelentéstől.”

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.