Reforj: A konzolos Minecraft fejlesztői új játékkal jelentkeznek – és nem tagadhatják le, honnan jött az inspiráció [VIDEO]

A világszerte népszerű Minecraft-ot a Mojang készítette, de a konzolos változatok fejlesztéséért a brit 4J Studios volt felelős. Ez a csapat, amely eddig főleg portolásra specializálódott, most egy teljesen saját projekten dolgozik, ami már első ránézésre is nyilvánvalóan a Minecraft világát idézi.

 

A Reforj most kapta meg első előzetesét, amelyben már maga a játékmenet is látható. A játékban elénk táruló világok procedurálisan generáltak és kissé darabosak, de nem minden épül kockákból; a blokkokat formálni is lehet majd. A játék során különféle egzotikus lényekkel és különös természeti jelenségekkel találkozhatunk, miközben nyersanyagokat gyűjtünk a környezet szétszedésével, amelyekből például saját otthont építhetünk.

A fejlesztők ígérete szerint a Reforj világában a környezet folyamatosan változik majd, miközben a játékosok egy letűnt civilizáció titkait igyekeznek feltárni. A játékot az Elements Engine hajtja.

A Reforj egyelőre nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, de elérhető lesz PC-re (Steam), Xboxra és PlayStationre is. A tesztelési fázisok későbbre várhatóak, de erről még nem árultak el részleteket.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.