Az Assassin’s Creed Mirage végre megérkezik Steamre is! Már azt is tudjuk mikor jön!

Több mint egy évbe telt, de végre itt a jó hír: az Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy az Assassin’s Creed Mirage még ebben az októberben debütálni fog a Valve áruházában.

 

Egy évvel a megjelenése után az Assassin’s Creed Mirage teljesítette a legnagyobb rajongók vágyait, mivel egy olyan epizódot hozott el, amelyet a „visszatérés a gyökerekhez” kifejezéssel illettek. Basim főszereplésével, egy gyönyörűen újraalkotott Bagdadban játszódva, Ubisoft nyílt világa sok játékost lenyűgözött, bár néhányan nem voltak teljesen meggyőződve a játékról. Azonban a francia cég rájött, hogy visszatérni ehhez a klasszikus formátumhoz a rajongók széles körében nyerő húzás.

Most, hogy egy évvel később már elérhető volt PS5-ön, PS4-en, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en és PC-n a Ubisoft Connect-en és az Epic Games Store-on keresztül, az Ubisoft X/Twitteren keresztül jelentette be, hogy az Assassin’s Creed Mirage hamarosan megérkezik Steamre is. Egy pontos dátumot még nem közöltek, de a cég megerősítette, hogy a hónap végén várható a megjelenés, így már hozzáadhatod a játékot a kívánságlistádhoz a Valve áruházában, és várhatod a további híreket az orgyilkos franchise nyílt világáról.

Amint azt valószínűleg már tudod, az Assassin’s Creed Mirage a klasszikusabb élményre helyezi a hangsúlyt, amely az open-world felfedezésre és a lopakodásra épít. Bár a közelharc és a történet nem biztos, hogy minden rajongónak megfelel, a klasszikus formula érvényesül, és ha szeretted a régi részeket, mint az Assassin’s Creed 2, akkor ez a játék is tetszeni fog. Már csak néhány napot kell várnunk, hogy az Ubisoft bejelentse a végleges megjelenési dátumot, bár úgy tűnik, további Steamhez kapcsolódó hírek is várhatóak.

 

Ubisoft és a Steamhez való viszony új korszaka

 

Az Assassin’s Creed Shadows megjelenési dátumának késése nagy jelentőséggel bír az Ubisoft számára. Miközben a játék sikere akár megmentheti a cég pénzügyi évét, fontos változásokat hoz a cég politikájában. Az első ilyen, hogy mostantól minden nagyobb megjelenésük a premier napján elérhető lesz Steamre is, amit a közösség pozitívan fogadott. Egy másik változás, amelyet a játékosok szintén örömmel fogadtak, az, hogy eltávolodnak a klasszikus „Season Pass” modelltől, ezért ha előrendeled az Assassin’s Creed Shadows-t, ingyen megkapod az első bővítményt.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.