Új DC-s játékon dolgozik a Gotham Knights fejlesztőcsapata?

A WB Games Montréal (amit a Gotham Knights, illetve a Batman: Arkham Origins kapcsán ismerhetünk) a pletykák és az erre utaló jelek szerint új játékot készít, és nem lesz nagyon messze attól, amin eddig dolgozott a stúdió.

 

Ha egy olyan élő szolgáltatásos (live service) játékot szeretnénk a Warner Bros. Discovery-től (WBD-től), aminek nem Suicide Squad: Kill the Justice League a neve, akkor talán örülhetünk, ugyanis a WB Games Montréal álláshirdetései alapján arra következtethetünk, hogy egy új AAA projekt készül náluk a DC-képregényuniverzumban. A csapat jelenleg a játékfejlesztői csapatba egy senior producert keres. Az állásajánlat pedig nyíltan feltünteti, hogy milyen játékokon kell dolgoznia.

Nem említettek konkrét franchise-ot a DC-képregényuniverzumból, de mivel figyelembe kell vennünk, hogy a WB Games Montréal tapasztalata Batmanre tér ki, feltehetőleg ismét ebbe az irányba fog a stúdió tapogatózni. Ez a projekt valószínűleg egy kísérlet lehet arra, hogy ismét visszatérjen a Batman Arkham franchise a sikeres útvonalra, ugyanis a Suicide Squad: Kill the Justice League hatalmas kudarc lett.

A játék még kapja az első évre szánt tartalmakat, de azon túl nem tudni, hogy mire készül a WBD. Annyi már hivatalos, hogy az Öngyilkos osztagra 200 millió dolláros veszteséget kellett a kiadónak elkönyvelnie. Azt is hallottuk, hogy a Wonder Woman-projekt, amin a Monolith dolgozik (Middle-Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War), kissé problémás állapotban van. Használni fogja a szabadalmazott Nemesis-rendszert, és a játékot már 2021-ben bejelentették a The Game Awardson. A játékról azóta hivatalosan SEMMIT sem hallottunk.

Júniusban kiszivárgott a története és a koncepciós rajzai, de ezek esetében kérdéses, hogy végül mennyit fog felhasználni a Monolith. Ezeken túl pedig szinte teljesen ismeretlen, hogy a WBD mit is tervez a DC-világgal. Annyit azért el lehet mondani, hogy a WB Games Montréal ezúttal nem várhat közel egy évtizedet, mire a következő játéka megjelenhet.

Forrás: TheGamer, WB Games Montréal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu