Red Dead Redemption: megtudtuk, mikor érkezik PC-re és milyen funkciókra számíthatunk!

John Marston Red Dead Redemption-kalandja az Undead Nightmare mellett október 29-től lesz elérhető a Steamen, az Epic Games Store-ban és a Rockstar Store-ban.

 

 

Jó hír a Red Dead Redemption franchise rajongóinak! A sok kiszivárgás és a Rockstar csúsztatása után végre megerősítették, hogy az első RDR PC-re is elérhető lesz. Méghozzá hamarosan: John Marston kalandja ugyanis az Undead Nightmare tartalommal együtt október 29-én jelenik meg. A Take-Two legendás játékát tehát néhány hét múlva új közönség ismerheti majd meg…

Ahogy azt már sejteni lehet, a Red Dead Redemption egy maréknyi új funkcióval érkezik PC-re.

Ezek célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a platformból. „A Double Eleven-nel együttműködve ez a kiadás konkrét fejlesztésekkel egészül ki, beleértve a natív 4K felbontást 144hz-ig a támogatott hardvereken, az Ultrawide(21:9) és Super Ultrawide (32:9) kijelzők támogatását, valamint a HDR10 támogatást és a teljes billentyűzet- és egérfunkciót” – olvasható a közleményben.

Ám ez még nem minden. A Rockstar arról is gondoskodott, hogy a Red Dead Redemption az NVIDIA DLSS 3.7, az NVIDIA DLSS Frame Generation és az AMD FSR 3.0 grafikai opcióit is támogassa. Mindezt további beállítások beépítésével egészítik ki, amelyekkel az árnyékok, távoli elemek és egyebek minőségét állíthatjuk be.

 

Red Dead Redemption, egy kötelező western

 

A Red Dead Redemption nyomot hagyott a videójáték-iparban azzal, ahogy bemutatja John Marston mitikus történetét. Az interaktív szórakoztatás világában az antihősök ikonja, aki saját kezébe véve az igazságszolgáltatást, bosszút áll egy banditákból álló csoporton. A PlayStation, Xbox és még Nintendo Switch konzolokon is elérhető címnek hosszú évekbe telt, mire PC-n is landolt. Szerencsére a Rockstar úgy döntött, hogy idén, 2024-ben egy új platformon keresztül (újra)felfedezhetjük Marston kalandját. Ezután pedig mi más következhet majd, mint az, hogy (újra) elővegyük a második részt…?

Forrás: Rockstar Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu