Mario & Luigi: Brothership: Concordia megmentése a Mario fivéreken múlik [VIDEO]

A Nintendo (ami a minap bejelentett egy egyedi ébresztőórát is; erről már beszámoltunk a hírekben) RPG-kben sem gyengélkedik, ugyanis Mario és Luigi idén még egy ilyen kalandra vállalkozik.

 

Egy titokzatos erő sok szétszórt szigetre osztotta Concordia világát, és Mario és Luigi feladata, hogy újra összekapcsolják őket. Merészkedjünk ki a részben hajó, részben sziget Shipshape-szigetre, és az ágyújából kilőve látogassuk meg, fedezzük fel és kutassuk át a különböző szigeteket a trópusi esőerdőtől a nyüzsgő városokig. Találkozzunk hasznos új barátokkal, mint Connie és Snoutlet (aki határozottan nem malac), illetve a Gombakirályság olyan ismerős szereplőivel mint Peach és Bowser.

Concordia újbóli összekapcsolásához Mario és Luigi testvéri kötelékének erejét kell kihasználni, hogy legyőzzük a kihívásokat. Használjuk a Bros. Moves-t az akadályok legyőzésére: például a bajuszos duó egy labdává egyesítésével, vagy tűz- és jéggolyók dobálásával, hogy megolvasszuk vagy megfagyasszuk az akadályokat. Használd ki az olyan erős Bros. támadásokat mint a Zapperator a körökre osztott harc dinamikus fordulatában, ahol a jól időzített támadások, kitérések és ellentámadások kulcsfontosságúak az ellenfelek legyőzéséhez.

Ne felejtssük el felszerelni a harci dugókat (Battle Plug) az extra képességekért, amelyek stratégiai előnyöket biztosíthatnak: például lökéshullámot hozhatunk létre, hogy több ellenséget is megsebezzünk, vagy garantált kritikus találatokat érhetünk el a repülő ellenséggel szemben. Kísérletezzünk kreatív kombinációkkal a különböző hatások rétegzéséhez. Emellett fedezzük fel Luigi leleményes elméjének erejét a Luigi Logic segítségével, amely a felfedezés és a bossok során egyaránt segítségünkre lehet. Bár az ihletvillanásai néha felettébb szokatlanok lehetnek, segítenek Mariónak a rejtvények megoldásában, a tárgyak begyűjtésében és a még nagyobb gonoszok elleni nagy sebzésben.

A Mario & Luigi: Brothership kapcsán voltak találgatások, hogy ehhez kötődik a Nintendo Switch 2 bejelentése, ám ez nem történt meg. Az viszont már fix, hogy mikor számíthatunk ennek a játéknak a megjelenésére: november 7-én, értelemszerűen Switch-exkluzív címként. (Csak aztán nehogy ez is kiszivárogjon.)

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu