Tomb Raider IV-V-VI Remastered: bátor lépésre vállalkozik az Aspyr! [VIDEO]

A kollekció címében ugyanis ott rejlik valamire, amire soha nem számítottunk volna, és épp ezért felettébb bátor (sőt, talán kockázatos?) lépésre készül az Aspyr…

 

A Tomb Raider IV-V-VI Remastered elhozza az eredetileg a Core Design által fejlesztett, világjáró Tomb Raider kalandok Darkness-trilógiáját a modern platformokra, számos újítással, hogy a játékosok újra átélhessék vagy először tapasztalhassák meg azokat. Fedezzük fel a felújított látványvilágot, amely új életre kelti a környezetet, a karaktereket és a műtárgyakat, és lehetőségünk van menet közben váltani a klasszikus és a modern grafika között. Válasszunk a sorozat későbbi részei által inspirált új, modern irányítás közül a simább mozgás és a kameraképesség érdekében, vagy az eredeti, tank stílusú irányítást. A fotó mód is visszatért, a Tomb Raider I-II-III Remastered összes pózával együtt, vadonatúj pózokkal a kaland emlékére! A játékosok olyan életminőségi frissítéseket is találnak, mint a bossok HP csíkja, valamint új trófeák és achievementek, amelyek a sorozat ikonikus pillanataira utalnak.

Az 1999-es Tomb Raider: The Last Revelationben Lara Croft feltárja az egyiptomi Set isten elveszett sírját, akaratlanul elszabadítja őt, és beteljesül egy ősi prófécia, amely sötétségbe taszítja az emberiséget. Lara, akit ősellensége, a gátlástalan régész, Werner Von Croy minden lépésnél üldöz, felfedezőútra indul Egyiptomban, ahol a valaha kitalált legzseniálisabb rejtvényeket és pokoli csapdákat kell leküzdenie, miközben a síron túlról érkező félelmetes gonosszal kell szembenéznie.

A 2000-es Tomb Raider: Chroniclesben, az előző rész eseményeit követően Lara Croft egy egyiptomi sírban ragad, és halottnak hiszik őt. A búcsúztatásán a hozzá legközelebb állók felidézik a múltjának titkait. Utazzunk vissza, és éljük át Lara el nem mesélt kalandjait olyan új játékmechanizmusokat bevezetve, mint a lopakodás és a kötéltáncos egyensúlyozás. A 2003-as Tomb Raider: The Angel of Darknessben Lara gyilkossággal vádolva szökevény lesz, és egy baljós összeesküvést leplez le, amelyben alkímiai kísérletek és ősi ereklyék keresése szerepel. Larán múlik, hogy megakadályozza ezt a szentségtelen szövetséget abban, hogy hihetetlen erejét a világra szabadítsa.

Tehát igen, a Tomb Raider VI a Tomb Raider: Angel of Darkness volna, és az a játék hihetetlenül nagy bukta volt 2003-ban! Ehhez hozzányúlni merész feladat, de az Aspyr megteszi. A Tomb Raider IV-V-VI Remastered február 14-én fog megjelenni 30 euróért (12 ezer forintért) PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Tehát egy újabb cím csatlakozik a februári dömpinghez…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu