Több jel is mutat arra, mikor érkezhet a Jurassic Park: Survival?

A Jurassic Park: Survival esetében hivatalosan még nem tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni, de össze lehet rakni a puzzle darabjait.

 

A Filmaffinity úgy gondolja, hogy a játékot 2025-ben láthatjuk a boltok polcain, és ez azért elgondolkodtató, mert ez a site több alkalommal is pontosan fel tudta tüntetni, hogy a filmek és a játékok mikortól lesznek a nyilvánosság számára elérhetőek. Az ausztrál korhatár-besorolássa fogakozó bizottság április 5-én regisztrálta a Jurassic Park: Survivalt, és már akkor arra figyelmeztette a fogyasztókat, hogy erős horror tematikával rendelkezik, és ha ott már kiértékelték a játékot, akkor erre hamarosan Európában és az Egyesült Államokban is sort fognak keríteni.

Egy nyári IGN-interjúban arról beszéltek a fejlesztők, hogy 2024-ben nem tervezik a megjelenést, ezért 2025 tűnik logikusnak, hiszen jövőre debütál a mozikban a Jurassic World: Újjászületés (errefelé július 3-ától lesz látható, egy nappal az amerikai premier után), és valószínűleg a Jurassic Park: Survival mellette rajtolhat el (még akkor is, ha másodika szerdára esik). A játék törlésével kapcsolatos pletykák nem igazak. Tim Willits, a Saber Interactive egyik vezetője a Twitteren megerősítette, hogy a játék fejlesztése gond nélkül halad, és reménykedik abban, hogy hamarosan több információt is mondhatnak a játékról. (Talán a The Game Awardson?)

Matthew Karch, a Saber Interactive vezérigazgatója is megerősítette, hogy a stúdió John Carpenter Toxic Commandóján és a Jurassic Park: Survivalon is dolgozik, mégpedig aktív támogatással a hátuk mögött. A játékot már kívánságlistára lehet tenni a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on, továbbá a Steamen is. Itt rögtön megjegyeznénk, hogy NEM a 2001-es megjelenéssel tervezett Savage Entertainment-féle akció-kaland címre gondolunk, amit a Vivendi vagy a Konami adott volna ki PlayStation 2-re, Xboxra, GameCube-ra, iletve PC-re! Annak a játéknak 2001 júliusában fellegzett be, ugyanis a Vivendi Universal nem volt elégedett a Savage Entertainment munkájával, és a finanszírozással kapcsolatos egyet nem értés miatt leállt a projekt.

Hamarosan tehát többet fogunk hallani róla.

Forrás: Reddit, Filmaffinity, Classification, IGN,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu