Roboquest: a robotok PlayStationre is belövik magukat [VIDEO]

A RyseUp Studios és a Starbreeze Studios (igen, a Payday-féle Starbreeze!) két újabb platformra viszi el a roguelite belső nézetes lövöldözős játékot.

 

A Roboquest korai hozzáférésben vette kezdetét 2020. augusztus 20-án PC-n (Steam, Microsoft Store), majd az Xbox Series és Xbox One is ezzel a megközelítéssel (Game Preview) kapta meg 2023. január 30-án. A teljes megjelenés 2023. november 7-én volt, úgyhogy több mint három évet töltött el early accessben PC-n, és majdnem tíz hónapot konzolon. Ezt nem fogja meglépni PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, ugyanis a tervek szerint rögtön teljes verzióban fog debütállni a Roboquest a Sony konzoljain.

A Roboquest egy felperzselt jövőbeli világban játszódó játékban a játékosok egy őrző bőrébe bújhatnak, akinek az a feladata, hogy harcoljon egy rossz útra tért MI ellen, hogy az emberiségnek esélyt adjon a túlélésre. Az egyjátékos módban és online kétfős kooperatív játékban is játszható, energikus belső nézetes lövölde akciódús játékmenetet, véletlenszerűen generált környezetet és dinamikus harcokat kínál, amelyek garantálják, hogy nincs két egyforma menet. A játékosok a legkülönfélébb környezeteken robbanhatnak át a kietlen kanyonoktól a futurisztikus városokig, fejlesztéseket és fegyvereket gyűjtve, miközben kemény ellenségekkel és kihívást jelentő bossokkal néznek szembe. Minden egyes futással új, tartós fejlesztéseket oldunk fel, és tovább testre szabhatjuk a bázistábort, új stratégiákat hozhatunk létre, és finomíthatjuk a játékstílusodat, miközben minden egyes próbálkozással egyre mélyebbre merülünk.

Válasszunk a több karakterosztály közül: vezessük a drónok seregét, robbantsunk fel egyszerre több tonna ellenséget egy erős rakétával, vagy lopakodjunk be egy hirtelen támadáshoz. Hozzuk létre a buildünket az egyes osztályokhoz tartozó egyedi fejlesztésekkel, találjunk erőteljes szinergiákat, és még inkább személyre szabhatjuk a játékstílusunkat. A Roboquestben a hagyományos sörétes puskáktól, puskáktól és mesterlövészektől kezdve a mindenható aknavetőkig és jelzőfegyverekig sokféle fegyver közül választhatunk. Minden pálya más-más témával és hangulattal rendelkezik, amelyet előre elhelyezett és véletlenszerű darabkák gondos keverékével generálnak, így minden egyes futásnál új kihívást kínálnak. Kemény kihívások várnak ránk és mesteri tudás szükséges kell: tanuljuk meg az ellenség útját, és sajátítsuk el a mozgást és a lövöldözést, hogy győzni tudjunk. Készüljünk fel arra, hogy visszatérünk a bázistáborba, ha a gonosz robotok elpusztítanak. Gyűjtsünk csavarkulcsokat a futások során, és használjuk fel őket a bázistábor fejlesztésére, valamint új játékelemek és választási lehetőségek feloldására.

A Roboquest 2025 első felében érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu