Steam Next Fest: rengeteg demót próbálhatunk ki a Valve digitális felületén!

Gabe Newellék felületén október 14-étől október 21-éig rengeteg, még készülőfélben levő játékot lehet kipróbálni.

 

Műfajilag is szinte mindent lefed a Steam Next Fest, és emiatt talán érdemes egy tucatnyi példát felhozni arra, hogy mit érdemes megnézni. Ilyen a megjelenési dátummal még nem rendelkező Achilles: Survivor, amit nem bullet hellként, hanem bullet heavenként definiált a Dark Point Games. Karakterenként eltérő képességek vannak, és idővel fejlődhet a karakterünk. A Vampire Survivors-klón az Achilles: Legends Untold univerzumában játszódik. Aztán a 2024 során érkező Atomic Exile-ban egy posztapokaliptikus Amerikát fedezhetünk fel tele mutáns lényekkel és egyéb túlélőkkel. Mindenki igyekszik túlélni az új helyzetet ebben a felülnézetes extraction shooterben. A Commandos Origins a Claymore Game Studiostól egy új stratégiai cím, folytatva a régóta futó franchise-ot.

A Delta Force (ami nemrég egyszerűsített nevén) az egyik legtöbbet kívánságlistára (wishlistre) tett játék. Nagy PvP-s harcok, extraction shooter, továbbá a Black Hawk Down-kampány várhat ránk a megjelenési dátummal még nem rendelkező játékban. A DeTechtive 2112-ről sem tudjuk, hogy mikor jön. Egy cyberpunk városban irányítunk egy nyomozót, akinek többnyire lopakodnia kell, hogy felderítsen minden nyomot az ügyben. A Sand egy nyílt világú PvPvE élményt kínál, és ebben a Sophie nevű bolygót kell úgy felfedezni, hogy egy mozgásra képes mechanikus bázist hozunk létre. A megjelenési dátum nem ismert. Van egy kis hazai érintettség is: ezt a földet anno az Osztrák-Magyar Monarchia uralta! A Temtem: Swarm, ami valamikor idén jelenik meg a Cremától: ezúttal egyedi képességeket, sok lövedéket, és egy roguelike élményt kapunk. A The Precinct a Fallen Tree Gamestől és a Kwalee-tól egy, a klasszikus GTA-kra hajazó élményt kínál egy neo-noir rendőr sandbox kalanddal, ahol a bűnbandáktól kell az utcákat megtisztítani (megjelenés valamikor idén).

A The Spirit of the Samurai (megjelenés: december 12.) egy 2D-s akció-kaand és sötét fantasy stop motion animációval. Takeshit irányíthatjuk egy japán démonok által tele levő világban meg akarják szállni a falut). Nem egyszerű a harci rendszer, és több kombóra is szükség van. A Void Sols (megjelenés: november 12.) a Finite Reflection Studiostól a Souls-klón élményt művészeti minimalizmusba vitte át. A Warspace (megjelenés: januárban) egy co-op űrbeli lövöldözős játék 1-4 játékosnak egy nyílt világban, RPG elemekkel, mindezt egy procedurálisan létrehozott galaxisban (a la No Man’s Sky). A Worshippers of Cthulhu (október 21.) pedig a nevéből adódóan a kozmikus horrorra épít a kolóniamenedzsmentben és városépítésben.

Ez csak pár példa.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu