Clair Obscur: Expedition 33: kiváló szinkronstábja lesz! [VIDEO]

A Sandfall Interactive és a Kepler Interactive azt is kitűzte, hogy mikor számíthatunk erre a körökre osztott RPG-re.

 

A bejelentés szerint Charlie Cox (Daredevil: Born Again, Csillagpor) lesz Gustave, egy találékony és elkötelezett mérnök, aki élete utolsó évét annak szenteli, hogy legyőzze a Festőnő legyőzését és visszaszerezze a jövőt Lumiere gyermekei számára. Jennifer English (Baldur’s Gate III, Elden Ring) szólaltatja majd meg Maelle-t, a félénk magányos lányt, aki az expedícióban látja az esélyt, hogy felfedezze a Lumiere-en túli világot és saját sorsát. Kirsty Rider (The Sandman, Sifu) lesz Lune, a szenvedélyes tudós és mágus, aki a Festőnő rejtélyének megfejtésére törekszik, és akire rábízzák, hogy kijelölje az expedíció útját.

Shala Nyx (A halhatatlan gárda, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty) lesz Sciel, a vidám és derűs harcos hangja. Scielt, aki már régóta elfogadta a világ brutalitását, nem zavarja a kudarc réme, és mélyen elkötelezett az Expedíció ügye iránt. Andy Serkis (A Gyűrűk Ura, Fekete Párduc) lesz Renoir, az erőteljes és szenvedélyes Renoir tudja, hogy a győzelem áldozatot követel, és ő teljes mértékben kész megfizetni az árát. Ben Starr (Final Fantasy XVI, Warframe: 1999) áll Verso, egy veszélyes idegen mögött. Verso egy ismeretlen származású kívülálló, aki szorosan követi az expedíciót. És szerepel még Rich Keeble (Elveszett próféciák), Devora Wilde (Baldur’s Gate III), Tracy Wiles (Baldur’s Gate III) és Maxence Cazorla (Ineffable) is, de az ő szerepeik még nem lettek bejelentve.

A Clair Obscur: Expedition 33-ban a játékosok félelmetes tájakon haladnak át a festőnő felé vezető sorsszerű útjuk során. A dinamikus áthaladási mechanikával gyorsan megmászható lehetetlen terepeket és hatalmas szakadékokat ugorva a játékosok egy kincsekkel, fegyverekkel és impozáns ellenségekkel teli, részletgazdag világot fedeznek fel. A csatában a játékosok felfedezhetik az innovatív, reaktív, körökre osztott harcrendszert, amely jó időzítést  igényel az erőteljes támadások tökéletes végrehajtásához, vagy az ellenséges támadások elől történő kitéréshez, blokkolásához és hárításához, hogy megfordítsák a kockát és győzelmet arassanak.

A Clair Obscur: Expedition 33 valamikor 2025 tavaszán fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store). Az Xbox Game Pass kínálatában is fenn lesz.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu