Astro Bot: jönnek a heti speedrun pályák… elég gyors vagy-e hozzájuk? [VIDEO]

A Team Asobi és a Sony Interactive Entertainment elkezdi a szeptemberben PlayStation 5-re megjelent, és azóta korrekt eredményeket felmutató platformerének tartalmi frissítéseit.

 

A PlayStation Blogon jött a bejelentés, hogy pályánként két új Special Bot vár ránk a minél gyorsabb teljesítést igénylő szinteken. Október 17-én érkezett az első ilyen speedrun pálya, a Building Speed. Október 24-én jön a második, a Let It Slide, majd október 31-én jön a Spring-loaded Run, november 7-én a Helium Heights, majd november 14-én a Rising Heat. Magyar idő szerint minden esetben délután három órától érhetjük el majd az Astro Bot új pályáit.

„Ezek a pályák próbára teszik platformozási képességeidet, és az online ranglista mellett lehetőséget adnak arra, hogy megmérkőzz PlayStation-ös barátaiddal. A Building Speedben Barkster, a bulldog booster segítségével robbanthatod át magad egy égig érő városon. Kitérsz a daruk elől, áttöröd a ládákat, és még egy repülő autómosón is átrobogsz, miközben megmented a bajba jutott csapatodat,” írta a PlayStation Blogon Nicolas Doucet, a Team Asobi stúdió igazgatója.

A lent beágyazott videóban a Building Speedből kaptunk egy kis ízelítőt. Jelenleg a játék csak PlayStation 5-ön érhető el, így kizárólag a Sony kurrens generációs konzolján mérettethetjük meg magukat. Mivel a Sony egyik belsős stúdiójáról van szó, érteemszerűen az Astro Bot is támogatni fogja a novemberben érkező PlayStation 5 Pro-t, a PS5 félgenerációs frissítését.

Az Astro Bot esetében is biztosan lesz majd PC port, de még ki tudja, hogy mennyit kell várnunk rá. A Sony mindenesetre meg kell, hogy fontolja a portot, hiszen nem sok játékról mondhatjuk el, hogy csak PlayStation 5-re érhető el. Ilyen a Destruction AllStars, továbbá a Demon’s Souls Remake, és utóbbi valószínűleg sosem fog eljutni más platformokra, ahogy a PlayStation 4-en a Bloodborne sem tette…

De visszatérve az Astro Botra: ideje nagyobb sebességre váltanunk!

Forrás: Gematsu, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu