Cronos: The New Dawn: borzongató sci-fi horrorral rukkolt elő a Silent Hill 2 Remake csapata! [VIDEO]

A legutóbb a Silent Hill 2 Remake-et jegyző Bloober Team új játéka, a Cronos 2025-ben jelenik meg Xbox Series-re, PS5-re és PC-re.

 

 

A Silent Hill 2 félelmetes remake-jének sikerén felbuzdulva a Bloober Team igencsak lendületbe jött. A legutóbbi Xbox eseményen nagy port kavartak a fejlesztők, amikor bemutatták új, időutazós sci-fi horror kalandjukat. A Cronos: The New Dawn pedig nem is nézhetne ki jobban.

A PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re bejelentett játékban a titokzatos Collective szervezet ügynökét alakítjuk, aki az 1980-as évek Lengyelországába utazik, hogy megkeressen bizonyos embereket, akik a múltban nem élték túl az apokalipszist. Ami ott vár ránk, az természetesen egy sor rémálomszerű lény, akik a „halálos pusztaságban” fognak zaklatni minket, amivé a Föld válik egy nagy kataklizma után…

 

A Cronos egy túlélő horror, de nem csak a menekülésről szól

 

„A horror műfaj újradefiniálása iránti elkötelezettségünk folytatódik ezzel a túlélőhorrorral, amely kreatív elképzeléseink természetes fejlődését tükrözi” – mondta Piotr Babieno, a Bloober Team vezérigazgatója. „A Cronos ötvözi a horror félelmetes hangulatát a sci-fi hatalmas lehetőségeivel, és egyedülálló túlélési élményt ígér” – tette hozzá, miután bemutatta az ígéretes játék első filmes trailerét.

A jövőre, 2025-ben megjelenő Cronos: The New Dawn legalább egy olyan lőfegyvert ad a kezünkbe, amellyel megvédhetjük magunkat az árnyékban leselkedő borzalmaktól.

A játék első képei már most egy igazán látványos címre utalnak, amelynek klausztrofób környezetéhez maga Lengyelország szolgáltatja a hátteret.

A The Mediumot idéző, ígéretes címről egyelőre nem osztottak meg további részleteket, bár már ezek az első képek és a trailer is egy meglehetősen hagyományos túlélőhorror-élményre utalnak, méghozzá jó értelemben. A megjelenés előtt nem sokkal ráadásul az is kiderült, hogy a Silent Hill 2 Remake átlépte az egymilliós játékeladási határt, ami hatalmas siker a klasszikus cím visszatérésének.

Forrás: Gematsu, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu